Believe tog sin första seger

Uppdaterad med rätt länkning.

utan nervkittel.
 
När mållinjen passerades tyckte jag Jonas kvävde en gäspning.
 
Såna här tråkiga löp kan man stå ut med, det kommer fler hoppas jag.
 
Se loppet här

Påminner mig faktiskt om Unibet och Anders Ström | stallmoberg där jag inleder med:

Gissningsvis har många av oss hört namnet Unibet sedan många år tillbaka. Alla vi travmänniskor är intresserade av arbetsfria och redan beskattade förtjänster – alltså spel om penningar eller penningars värde - i varierande omfattning. Vi är heller inte så enkelspåriga att vi bara vill bli förmögna, vi vill känna spänningen när hägringen av guld anas vid horisonten. Ibland förvandlas guldet till sand som kan läggas som nytt ytlager på vilken travbana som helst.

Och avslutar med

Så efter de här åren kan jag utan att darra på rösten deklarera ’Att jag aldrig förlorat på Unibet.’ Får väl erkänna att jag ibland nöjer mig med arbetsfria intäkter helt utan nervkittel.

Willy Nyström

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

-

Etikettmoln