Stallrapport.

Belive funkade bra i ryggar i sista provloppet, när vi hade satt på mer skydd i ansiktet för grussprut. Han känns väldigt bra i träningen så troligtvis kvalar han 15 juli i Årjäng.
 

Josh Jaam är jag nöjd med i träningen  nu. Han ser mycket bättre ut i kroppen nu också och tänderna är det mer ordning på nu. Han är klar för att gå in till färjestad för banjobb.
 

Sjöhammars Olympia blir bättre och bättre i träningen, chiropraktiken hon har fått sista månaden har gjort bra för kroppen hennes. Vi nöter på några veckor till innan hon får gå in till färjestad.
 

Jackie Jaam är allt bra med i träningen.
 

Calibra V.W känns väldigt bra i träningen. Kommer att gå in till färjestad i slutet av månaden för banjobb och efter det hoppas jag att vi kan hitta något lopp till henne.

Ina Jaam ställer till det för sig i loppen, galopp sist. Troligtvis blev hon stänkrädd och började bryta ner i banan. Hon kommer att anmälas till Åmål 6 juli då sätter vi mera stänkskydd på henne.
 

Harry Jaam är det bra med nu, tog lite längre tid för honom att bli av med förkylningen i maj. Han kommer att anmälas till Åmål 6/7.
 

Dr Martin blev ordentligt påkörd i Årjäng  kunde gått riktigt illa, gick bra efter det även om han blev lite trött sista hundra. Men det var inte konstigt eftersom det var 8 månader sen han startade pga av halsoperationen, posivt att inget missljud hördes nu.
 

Exklusive Creation är väldigt bra i träningen och gör allt rätt, kommer att gå in till färjestad i slutet av månaden.
 

Thebe Vicktory är mycket bra i träningen och kommer att gå in till färjestad i slutet av juli. Kvalar i augusti.
 

Eraja Jaam startar på tisdag på Axvalla från spår 3 bakom bilen.
 

Categorical är pigg och nöjd efter segern i fredags.
 

Gandalf Jaam ska på återkontroll imorgon torsdag. Han har blivit riden lite nu och det har inte Varit några problem när han fick sadel på sig.


Livi Oboy startar på Årjäng på fredag i uttagnings lopp till dam sm. Han är perfekt i träningen...


Ivanhoe Jaam startar på fredag i Årjäng och jag är helnöjd med honom. Han har tagit andraplatsen på Åby på mycket bra sätt, vi kollade även upp honom efter loppet och allt var bra.


Kiara Kiss ska på återkontroll nästa vecka.


Tvååringarna har nu börjat gå in till banan och dom har gjort det jäkligt bra.

Vi kommer att börja tidigare iår med våra ettåringar och redan nästa vecka börjar vi med inkörning samtidigt som dom går på betet.

Global Tess är dräktig med Readly Express.

Caddie jasmina är dräktig med Bird Parker.

Global on fire blir omseminerad med Nuncio imorgon då hon var tom när vi kollade henne.

Kencio Jaam och Kevin Jaam var in till Årjäng idag för banjobb, lunkade runt på bra sätt, 1.35.

Vi har kört på ny sand på sandbanan, en sand som jag har letat efter och som jag hittade 7-8 mil härifrån. En tung sand med lite jordblandning i, och röd färg..

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

-

Etikettmoln