Global Skipper och Stig H

Global Skipper vann på Åby igår kväll. Han öppnade bättre från start nu men vi kunde inte riktigt försvara ledningen men det blev rygg på ledaren 250 kvar kunde vi gå ut i tredje spår och han vann lätt. Han kändes väldigt bra och jag är kanon nöjd med honom nu. Jag har inte bestämt nästa lopp än. 

I måndags var jag ner till Kolgjini auktion och det är helt fantastiskt vilket arrangemang och fest han ordnar och vilka fina hästar som bjuds ut men det är ju pris därefter också. 

Idag var vi in till färjestad med Dante Jaam och Dregen Jaam. Dregen krånglade i första sväng och galopperade där vi gjorde om det men han hoppade igen han var väldigt fin efter galoppen. Vi kollar upp honom nu. 
Dante Jaam fick gå själv och då blir han lat men jag var inte riktigt nöjd med honom ändå och han blev lite för trött och hög puls efteråt. Vi får kolla halsen och ta ett blodprov på honom. 

Igår ringde Stig H Johansson och ville att jag skulle träna upp en ettåring åt honom som Readly Express ägare har köpt. Jag känner mig både hedrad och stolt att få det uppdraget. Vi hälsar Stig och ägare välkomna till oss. 

På söndag har vi tre hästar som startar på Åmål. 
Bella Jaam har fått spår två bakom bilen vi kör för ledning eftersom hon är snabb ut. Jag tror iallafall att hon är med där framme. 

Mon Petit Cheval fick spår 6 bakom bilen det är 8 hästar med. Startsnabba hästar innanför så vi får ta det lugnt från start och hoppas det blir fart på loppet och jag tror han kommer att trivas i bakvarv. 

Paleo pride startar jag på Åmål för att det är bakvarv. Tror han är gynnad av det eftersom han bryter en del i kurvorna i rätvarv. Han tränar bra och han kommer att göra ett bra lopp och vi är med där framme 
Bild från serverings tälten på Luddes auktion. 

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

  • tore fyrand » Veckorapport:  ”Hei Jonas! Jeg har ingen lyd på din rapport fra 17.mars. Jeg bare lurer på om Ca..”

  • Leif gård » Julbord. :  ”Kommer gärna 2 st.”

  • Annika Larsson » Nytt fölsto!:  ”Var med på 60/talet,Fick till. Många fin hästar”

  • Annette Bodin » Patrik Fernlund om Bo Westergård :  ”DOPING = FUSK = AVSTÄNGNING PÅ LIVSTID”

  • Leif Gård » Veckorapport:  ”Tack för en jättetrevlig hästägarfest,med god mat och blev lite borttrollad.”

Bloggarkiv

Länkar

-

Etikettmoln