Stallrapport och lite annat.

Eraja Jaam känns bra i träning och vi har fått ett bra spår 5 bakom bilen på torsdag i Örebro. Vi laddar från start och nu är det 1609m.
 

Categorical fick spår 9 bakom bilen på torsdag i Örebro. Allt är bra med honom efter senaste starten och han känns bra. Jag tror och hoppas att framknäet har stabiliserats nu.
 

Dr Martin får lite semester nu och sen laddar vi för comeback i mars med honom så får han en bra säsong när han har fått växt i sin stora kropp.
 

Harry Jaam funkar bra och har nu gått ett par 22-23 jobb på färjestad. Vi fortsätter att nöta på.
 

Hickory Jaam var lugn och fin när vi var in till färjestad i onsdags och testade att vara med bakom bilen. Vi får hoppas att han sköter sig bakom bilen på tisdag där han har fått spår 4 bakom bilen.
 

Global Skipper tränar på det blev väldigt bra hästar med i monte loppet på Örebro nu på torsdag så vi hoppar det och försöker hitta något annat.
 

Irma Jaam har fått en hovböld, vi har fått hål på den men det tar några dagar innan hon kan börja träna igen. Ina Jaam tränar på som vanligt och känns bra.

Ivanhoe Jaam tränade 1.25 på färjestad men var inte helt bra i travet sista biten så han får ta det lugnt ett tag. Det verkar som att han är inne i en ordentlig växtperiod. Han får droppar och salva i ett öga som han har gjort sig illa i just nu.
 

Gandalf Jaam hade reaktioner i båda sina framknän och blev behandlad där, han startar runt den 10 december för att få ett lopp innan finalen 26 december.
 

Livi Oboy är jag som vanligt nöjd med och han startar i V75 finalen till lördag på solvalla.

Kiara Kiss tränar på som vanligt här hemma.
 

Ettåringarna som har varit igång längst är nu uppe i 6-7,5km.
 

Bilder. 240 liter rapsolja levererad av Ica i Arvika i lördags. Vi använder vanlig rapsolja som energi olja i foderstatien till hästarna och det går åt ganska mycket, 3 deciliter om dagen till hästarna. Ett rätt bra citat från Svante Båth, speciellt i dessa tider.......

Såg att Åbys måldomare Björn Persson gick ut i media och kritiserade riksdomaren och domarbasen på ST av händelsen på Romme.

Att en person i hans position vill gå ut i media på det sättet för att trigga igång häxjakten ytterligare är osannolikt oseriöst och oproffesionellt. Men gör man allt för att få publicitet, så sjunker man tydligen så lågt istället för att ta det internt med vederbörande personer. Jag förutsätter att någon i ST tar ett personligt samtal med den gode Persson, travet har nog med näthat och negativa rubriker..........

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

  • tore fyrand » Veckorapport:  ”Hei Jonas! Jeg har ingen lyd på din rapport fra 17.mars. Jeg bare lurer på om Ca..”

  • Leif gård » Julbord. :  ”Kommer gärna 2 st.”

  • Annika Larsson » Nytt fölsto!:  ”Var med på 60/talet,Fick till. Många fin hästar”

  • Annette Bodin » Patrik Fernlund om Bo Westergård :  ”DOPING = FUSK = AVSTÄNGNING PÅ LIVSTID”

  • Leif Gård » Veckorapport:  ”Tack för en jättetrevlig hästägarfest,med god mat och blev lite borttrollad.”

Bloggarkiv

Länkar

-

Etikettmoln