Livi Oboy och lite annat.

Livi Oboy gjorde ett mycket bra lopp igår på Örebro i ett V75 lopp som tvåa. Han gick med full fart Över mål i en mycket snabb avslutning 10,7 sista 500m.
Livi känns otroligt bra nu och tog igen sig mycket snabbt efter loppet och
han är nu inkvallad till finalen 28/11 på solvalla. Vi kollar upp honom nu, och är allt bra kanske vi anmäler honom till Eskilstuna 8/11 i ett fyraårings lopp i V75.
 

Global Skipper startade i ett montelopp igår på Örebro. Från ett dåligt läge, spår 12 gick det sen 1,12,5 sista 500m och då är det omöjligt för honom att ta något. Då han måste ha tempo hela vägen. Han var första utan pengar, men gjorde ett bra lopp.
Jag tog med honom hem igår och jag kommer att kolla upp honom i veckan sedan letar vi lopp i både sulky och monte.

Vi tackar Anna för ett kanonjobb hon har gjort! För han var inte lätt i början när hon skulle upp på honom. Anna kommer att rida honom i monte när vi hittar lopp som passar.
 

Hickory Jaam och Harry Jaam var in till färjestad i onsdags och gick banjobb. Båda skötte sig bra, Harry gick nu med öppet huvudlag och funka bra med det även om han var lite trög.

Hickory var kanon fin, vi körde 1.23 full väg med dom jag ville inte köra fortare eftersom det var första gången i lite snabbare tempo för Harry.
Hickory startar på lördag på färjestad.
 

Imorgon är det lunch trav på färjestad och Gandalf Jaam och Eraja Jaam startar.
Gandalf har fått spår 6 i volten och han är snabb ut men han är lite krånglig när man vänder upp honom och vill ta några galoppsteg. Han kommer att gå barfota runt om och med kupor på huvudlaget.
 

Eraja har fått spår 4 bakom bilen och vi kör från start för att få ledningen men jag vill släppa den nu när det är 2640m ifall han blir för pigg och drar iväg i ledningen.
 

Dr Martin kommer att anmälas till Örebro på fredag i ett treåringslopp med högst 75000 med spårförbehåll.
 

Categorical känns väldigt bra i träning och jag hoppas han kommer med på färjestad på lördag.
 

Idag har vi skilt ifrån dom första fölen från mammorna. Nova Mollyns föl e Ingbest och Bellas föl e Infinitif får nu klara sig utan mamma.
 

Bilden från isen är på Categorical och Eraja för tre år sedan.
 

Sen är det Peter Cullberg med stallmoberg kollektionen på sig som är delägare i Livi Oboy.

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

-

Etikettmoln