Reflektioner

Ibland måste man ändå stanna upp reflektera och vara tacksam för vad man egentligen har åstadkommit dom sista åren för att utveckla verksamheten.

Gården består av 18 hektar mark plus att vi arrenderar 8 hektar ytterligare.
Vi har 6st lösdrifthallar och den sjunde är beställd och kommer att sättas upp under hösten. 4 av dom är uppsatta för 3 år sedan. Vi arrenderar även grannens lada och har den åttonde lösdriften där.
 

Banan som vi färdigställde i våras på gården är gjord av alla konstens regler för att den ska tåla regn och ha en bra avrinning.
1300m lång är den med en raksträcka på ena sidan och en stigning på andra sidan som följs av en vid sväng.

Rakbanan är 600m lång med stigning sista 250m och där har vi ett bra och mycket matrial att jobba med tanke på svikt och fäste för hästarna.

Djupsandbanan är 350m lång och har en klibbig sand som vi hittade i våras i en grop en bit härifrån och som är riktigt bra.
 

Ny traktor köptes in för 2,5 år sedan och en ny större vattentunna köptes i våras för att kunna ha banorna i toppskick. Det bygger på vatten för att rätt svikt och fäste ska uppnås i banorna och att hästarna ska ta åt sig träningen.

En mini traktor (Avant) köptes in för att komma in och göra rent i lösdrifthallarna men den används till mycket annat på gården.
 

Samarbetet med Sveriges bästa mentala coach/tränare Stig Wiklund har gett oss verktyg till att tänka till och se saker på ett litet annorlunda sätt.
Reflektera, tacksamhet avslappning och ta till sig dom bra sakerna som vi faktiskt gör efter våra förutsättningar är en del av det vi jobbar med.
MÅ BRA OCH PRESTERA BÄTTRE.
 

I åk med att det är ett ganska högt värde på gården så har vi tillsammans med Länsförsäkringar bank jobbat fram bra vilkor då vi har alla lån i bottenlån till bra ränta.
Vi har även en stabil ekonomi i verksamheten.

Vi har kunnat använda bland dom bästa avelshingstar på marknaden och har möjlighet att fortsätta med det till våra avelston.

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

  • Tommy Ekström » Veckans stallrapport:  ”Uppskattar verkligen dina videofilmer på hästarna och deras dagsstaus!”

  • Leif.gard60@gmail.com » Veckans stallrapport:  ”Låter bra med hästarna. Längtar till hästarna kommer ut på banorna.”

  • Willy Nyström » Radio Moberg. :  ”Ja, prispengar är inte att förakta men ett enstaka lopp som det som Believe gjo..”

  • Tommy Ekström » Olle Goop:  ”Fint skrivet om en fin person. ”

  • Tore Fyrand » Veckorapport:  ”Hei Jonas! Aller først :GRATTIS til din Store Dag! Og for en flott tårta!! Det e..”

Bloggarkiv

Länkar

-

Etikettmoln