Det kom ett meddelande.

Hej!

Idag skriver jag ner denna månadens höjdpunkt för mig. Det är ditt inlägg på hemsidan idag. Jag är verkligen imponerad av er insats för er själva, familjen, gården, travsporten och inte minst för oss hästägare. Vilken insats ni gjort. Med hjärtat och med en passion och målmedvetenhet. Ni skall veta att den grupp som var i Karlstad tillsammans med er för några år sedan hade en högt ställd målbild för er och er verksamhet. Ni har överträffat den!!!!! Ni har låtit er kunskap staka ut riktningen på verksamheten och låtit passionen ge er energin. Det var en höjdare att få läsa den imponerande sammanfattningen idag. Min höjdpunkt inte bara den här månaden utan under lång tid. Sug i er känslan av tillfredställelse. Det är ni som åstadkommit resultatet.


Vännen!
Nils

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

  • tore fyrand » Veckorapport:  ”Hei Jonas! Jeg har ingen lyd på din rapport fra 17.mars. Jeg bare lurer på om Ca..”

  • Leif gård » Julbord. :  ”Kommer gärna 2 st.”

  • Annika Larsson » Nytt fölsto!:  ”Var med på 60/talet,Fick till. Många fin hästar”

  • Annette Bodin » Patrik Fernlund om Bo Westergård :  ”DOPING = FUSK = AVSTÄNGNING PÅ LIVSTID”

  • Leif Gård » Veckorapport:  ”Tack för en jättetrevlig hästägarfest,med god mat och blev lite borttrollad.”

Bloggarkiv

Länkar

-

Etikettmoln