Det kom ett meddelande.

Hej!

Idag skriver jag ner denna månadens höjdpunkt för mig. Det är ditt inlägg på hemsidan idag. Jag är verkligen imponerad av er insats för er själva, familjen, gården, travsporten och inte minst för oss hästägare. Vilken insats ni gjort. Med hjärtat och med en passion och målmedvetenhet. Ni skall veta att den grupp som var i Karlstad tillsammans med er för några år sedan hade en högt ställd målbild för er och er verksamhet. Ni har överträffat den!!!!! Ni har låtit er kunskap staka ut riktningen på verksamheten och låtit passionen ge er energin. Det var en höjdare att få läsa den imponerande sammanfattningen idag. Min höjdpunkt inte bara den här månaden utan under lång tid. Sug i er känslan av tillfredställelse. Det är ni som åstadkommit resultatet.


Vännen!
Nils

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

  • Tommy Ekström » Thebe Victory drog till spets…:  ”Nu är vi på gång!!!!”

  • Tommy Ekström » Veckans stallrapport:  ”Uppskattar verkligen dina videofilmer på hästarna och deras dagsstaus!”

  • Leif.gard60@gmail.com » Veckans stallrapport:  ”Låter bra med hästarna. Längtar till hästarna kommer ut på banorna.”

  • Willy Nyström » Radio Moberg. :  ”Ja, prispengar är inte att förakta men ett enstaka lopp som det som Believe gjo..”

  • Tommy Ekström » Olle Goop:  ”Fint skrivet om en fin person. ”

Bloggarkiv

Länkar

-

Etikettmoln