Nyheter på www.stallmoberg.se

Jonas vill utveckla sin hemsida för att besökare ska finna de uppgifter man söker enkelt och snabbt. 

Tänk er att ni följer tävlingarna på atglive. Ni hör ’Bilen rullar om en minut’ och då plötsligt behöver ni kolla Eraja Jaams status för att avgöra hur mycket ni ska placera som vinnare innan starten går. Med www.stallmoberg.se i eget fönster hittar ni Erajas senaste stallrapporter med 2 klick (HÄSTAR – Eraja Jaam) och ser att Eraja varit inne på Färjestad och vässat startmomentet bakom bilen där

Lite bättre framförhållning skadar inte så försök åtminstone vakna när Eraja defilerar så hinner ni också klicka på länken till lopparkivet (ATG) på Erajas sida.
Att när defileringsmarschen hörs klicka på Travsport eller Blodbanken för att avgöra spelet och insatsens storlek, klassar er som ’elit’ i tidsoptimisternas skara.
Men hinner ni så ’Grattis!’.

Tanken är att samla de länkar som är möjliga att anpassa på individnivå på hästens egen sida.

Som travhästägare hos Jonas vill jag ibland få Categoricals utveckling i träningen översiktligt presenterad månad för månad bakåt i kalendern. Nere till höger på Kattens sida kommer att finnas de senaste tre stallrapporterna för Katten. Vill jag följa Kattens utveckling ytterligare bakåt klickar jag på Äldre stallrapporter.

Vill jag dessutom veta i hur många lopp Katten galopperat kan jag söka på ’g’ och Travsport. Nej, nu skenade inte Katten utan min fantasi! Men den möjligheten kommer säkert som ett vallöfte från Centerpartiet framåt sommaren. Eller hur Annie? Du har väl sedan länge lobbat i Hästsportens hus?

Etiketter: nyheter hemsidan

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

-

Etikettmoln