Stig H.

I lördags avtackades Stig H Johansson på solvalla efter en helt otrolig karriär.
Jag minns när jag var 15år och vann Stora Albys pris med min russtravare Mr Emil och Stig H var prisutdelare. Stig har alltid varit min idol på alla sätt och vis. Han var ju inte bara en otrolig häst människa och kusk. Han var lika stor som företagsledare och såg till att ha en mycket väl fungerande organisation omkring sig.

När jag sedan jobbade som privattränare åt Stall Palema som 22-23 åring och fick en hel del bra hästar som var med i V75 loppen och helt plötsligt fick jag möta Stig i loppen. Det var både stort och inspirerande, även om jag hade en stor respekt för honom.

2017 ringde Stig och frågade om jag kunde köra in och träna upp Margaretasjöhammar åt honom. Hon blev kvar I träning tills hon var tre år I april då Stig tog över träningen. Senare på sommaren var hon trea I E3 finalen och visade att hon tillhörde dom bästa stona I kullen.
Då fick jag detta sms från Stig.

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

  • tore fyrand » Veckorapport:  ”Hei Jonas! Jeg har ingen lyd på din rapport fra 17.mars. Jeg bare lurer på om Ca..”

  • Leif gård » Julbord. :  ”Kommer gärna 2 st.”

  • Annika Larsson » Nytt fölsto!:  ”Var med på 60/talet,Fick till. Många fin hästar”

  • Annette Bodin » Patrik Fernlund om Bo Westergård :  ”DOPING = FUSK = AVSTÄNGNING PÅ LIVSTID”

  • Leif Gård » Veckorapport:  ”Tack för en jättetrevlig hästägarfest,med god mat och blev lite borttrollad.”

Bloggarkiv

Länkar

-

Etikettmoln