Stallrapport

I måndags kom det lite blötsnö på banorna som fastnade under hovarna på hästarna så vi fick avsluta träningen, istället blev det en sko dag för Tim och mig det blev ganska många hästar skodda. Resten av veckan har vi haft kanon bra bana att träna på, många runt omkring oss har haft tjäl lossning. Banan håller helt fantastiskt bra och har varit torr och mjuk.

Inga hästar har något snor kvar nu så det var många som har tränat den här veckan och i fredags fick dom träna ordentligt och det känns väldigt bra just nu med allihopa.
I lördags skulle bla Irma Jaam in till banan men vi fick sms att banan på färjestad var stängd pga av snön som kom natt till lördag.
 

I tisdags fick vi in en ny häst i träning från Svante Båth. Sjöhammars Olympia 3år som är helsyster till Margaretasjöhammar som vi tränade upp åt Stig H och som tillhörde dom bästa 3års stona och drog in 600 000kr innan hon trampade sig i oaks kvalen så illa att hon fick gå till aveln. Svante sa att det är en rätt bra häst men hon behöver mer tid på sig. Hon kommer att få gå ner till vetrinär Tornell nästa vecka för att kolla upp henne.

Ever Ready ska ner till vetrinär Tornell för återkontroll och vi kommer att försöka ta med Harry och Gandalf för lite koll innan dom startar.

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

  • tore fyrand » Veckorapport:  ”Hei Jonas! Jeg har ingen lyd på din rapport fra 17.mars. Jeg bare lurer på om Ca..”

  • Leif gård » Julbord. :  ”Kommer gärna 2 st.”

  • Annika Larsson » Nytt fölsto!:  ”Var med på 60/talet,Fick till. Många fin hästar”

  • Annette Bodin » Patrik Fernlund om Bo Westergård :  ”DOPING = FUSK = AVSTÄNGNING PÅ LIVSTID”

  • Leif Gård » Veckorapport:  ”Tack för en jättetrevlig hästägarfest,med god mat och blev lite borttrollad.”

Bloggarkiv

Länkar

-

Etikettmoln