Många tvåor.......!!!!!!!

I måndags startade Global Tess och Evita Jaam på färjestad. Tess var inte bra hängde på högertömmen och var inte körbar. Vi kollade upp henne idag onsdag och hon reagerade ganska mycket på vänster framknä och vänster framkota, blev behandlad där med kortison så det tar iallafall 4 veckor innan start eftersom det är 28 dagars karens på kortison. 

Evita Jaam stack till ledningen men blev lite för laddad med helstängt huvudlag och lade för mycket krafter då hon ville springa fortare än nödvändigt men var väldigt nära att vinna ändå förlorade med nos grrr.......  Vi kollade upp henne idag lite reaktioner i vänster framkota och vänster framknä blev behandlad med tuppkam och startar igen om tre veckor. 

Den här veckan är vetrinär Ellen lillegård här och tar ut vargtänder på dom unghästarna
som kom först i vagn. 
Det blir en del chiropraktik på dom äldre hästarna också. 

I fredags var Johan och Saga Qvist här och kollade på Hickory Jaam som dom är delägare i,Saga, Hickory och jag på bilden. 

På dom 14 sista starterna är det 8 st andra platser varav tre vi har förlorat med nos och två med ett huvud, direkt efter mål är man arg som ett bi......!!!!! Men hästarna går ju riktigt bra och levererar bra lopp. 
I år har vi gjort 63 starter och vi har varit bland dom tre första hela 30 gånger. 

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

-

Etikettmoln