Information och Radio Moberg.

Sjöhammars Olympia tränar på bra och känns bättre och bättre. Vi har haft en chiropraktiktor som har jobbat med henne och det finns väldigt mycket att göra med henne bla muskelärt, hon har mycket låsningar. Hon har fått två behandlingar med två veckor mellanrum och hon kommer om två veckor igen. Hon går på lösdriften och trivs bra med det och sina kompisar.

Jackie Jaam var in till färjestad i onsdags och gick ett jobb tillsammans med Dr Martin. Vi körde 1.21 full väg på ett bra sätt. Jag tycker Jackie känns lugnare nu och hon är en riktig talang.
Dr Martin kommer att anmälas till Årjäng på midsommar afton, vi kollade honom i halsen för 10 dagar sedan och stämbanden är som det ska vara nu så operationen ser som det har gjort verkan.

Calibra V.W 3år kommer att kvala imorgon på färjestad, henne är vi väldigt nöjda med.

Harry Jaam tränar på bra nu efter sin förkylning.

Exklusive Creation och Thebe gör som vanligt sitt i träningen.

Kiara Kiss kommer att kollas upp i veckan.

Categorical kollade vi upp och han har inga reaktioner i benen utan han tränar på som vanligt och kommer att anmälas till Årjäng midsommarafton i ett monte lopp.

Gandalf Jaam kommer vi att kolla upp i veckan.

Dom som startade i veckan och dom som kommer att starta veckan som kommer tar vi i Radio Moberg som finns över twitter flödet.

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

-

Etikettmoln