Torsdag och Fredag

Paleo pride gick en lättare värmning sen två intervaller på rakbanan efter 1,40 och 1,28 i torsdags. Tycker han känns väldigt bra. Vi kommer att plocka av alla fyra skorna på honom till loppet imorgon på Örebro då hans hovar ser bra ut nu. Det är ett stenhårt lopp men det ska bli riktigt kul att vara med där. Får han ett bra lopp så är jag inte alls förvånad om han är bland dom tre men vi måste ha tur med loppet.

Mon Petit Cheval fick träna tryckvagns intervaller i skogen och han är bara så jäkla fin, startar på Åby på torsdag fick spår 9 bakom bilen.

Global Skipper fick 10 repor i sanden, han känns bra. Startar på färjestad på måndag fick spår 1 i volten.

Bella Jaam och Dante jaam tränade tillsammans tryckvagns intervaller i skogen, allt bra med dom. Bella Jaam gör nu sin första start efter sin halsopration ska bli spännande.

Fredag.
Idag var gubbarna här och hjälpte till, jävlar vilket härligt gäng det är och va tacksam jag är att dom hjälper till. Tommy fixade till harven till sandbanan så nu blir banan perfekt. Sen käkade vi tillsammans vid lunch och som vanligt mycket skratt.
Evita Jaam och Valnes Idolia tränade tillsammans först i skogen sen fick dom sträcka ut i några intervaller på rakbanan. Idolia orkar mer och mer Evita gör det lätt.
Categorical och Eraja Jaam tränade tillsammans, det var första gången Anne körde Eraja på rakbanan och nu vill hon att vi ska använda rajah Mirchi till något sto igen….. Hur som helst jag är väldigt nöjd med båda två och Eraja Jaam har verkligen gått framåt och idag var det inga problem på rakbanan.

Jag har funderat om och om igen vilken hingst vi ska använda till Global on fire. Trixton var fullbokad, prodigious passar bra men det känns som det blir lite för mycket franskt blod 46%. Ringde Lisa Skogh som skötte Maharajah och har koll på avkommor till honom. Dom är väldigt bra byggda i kroppen bra framparti, kort rygg och långt kors. Lätta att lära, stona är hårda men inte sura. Örjan Kihlström säger att alla travar bra. Vi fick rabatt när jag bokade två ston, det slutade med att Global on fire blev seminerad ikväll fredag med Maharajah….

Kommentera gärna:

Senaste nyheterna

Senaste kommentarer

  • tore fyrand » Veckorapport:  ”Hei Jonas! Jeg har ingen lyd på din rapport fra 17.mars. Jeg bare lurer på om Ca..”

  • Leif gård » Julbord. :  ”Kommer gärna 2 st.”

  • Annika Larsson » Nytt fölsto!:  ”Var med på 60/talet,Fick till. Många fin hästar”

  • Annette Bodin » Patrik Fernlund om Bo Westergård :  ”DOPING = FUSK = AVSTÄNGNING PÅ LIVSTID”

  • Leif Gård » Veckorapport:  ”Tack för en jättetrevlig hästägarfest,med god mat och blev lite borttrollad.”

Nyhetsarkiv

Länkar

-

Etikettmoln