Villy, Catten, Näslund, SHJ, Evita, Oboy och lite gnäll..

Global Villy var jag inte riktigt nöjd med i måndags så vi kollade upp honom och han har ont i sitt överben som han fick smällen på i början av sommaren så vi fick frysbränna det. Han hade även lite känningar i sina framknän. 

Categorical var helt bra nu i sina framknän vid återkontrollen. 
Igår fick jag ett överraskande och mycket roligt besök på gården av Bo Näslund och ett gäng från axvalla med bla Dick Sjöberg och Morgan Wilhelmsson (Mack Dragan) . Bosse snappade jag upp mycket av samtidigt var han lite av en mentor till mig under Palema tiden. Tillsammans vann vi Olympia travet 1991med Karate Chop och det året med Karate var fantastiskt med Elitlopps deltagande och först i Sverige att slå Mack Lobell. 
Idag fick jag ett SMS från SHJ som tackade för uppträningen av Margaretasjöhammar som idag vann uttagningen till E3 finalen. Stig H har man haft som idol sen man var liten grabb så det är verkligen STORT att få ett sånt fint sms. 

1 460 000kr har våra upptränade treåringar inklusive våra två egna tjänat på 37 starter. 

Global Skipper kommer att anmälas till färjestad nästa måndag med lite spårförbehåll. 

Imorgon är det Evita Jaam och Livi Oboy som startar på färjestad. Evita har fått ett ganska bra spår 3 men bla springspårs hästen är snabb ut men hon är jäkligt fin i träningen....
Livi Oboy fick spår 7 bakom bilen det blir en lugn start vi får hoppas det blir tempo i loppet, han kommer troligtvis att gå med ryckhuva för första gången imorgon. 

Bilden är på Bosse och Karate Chop efter segern i Olympia travet 1991.

Gandalf Jaam har jag inte bestämt lopp till än det är väldigt svårt att hitta lopp till en treåring som har tjänat 105 000kr på tre starter ska det verkligen behöva vara så. Dannero hade enda loppet för treåringar i den klassen sista 3 veckorna i augusti............
 

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

  • tore fyrand » Veckorapport:  ”Hei Jonas! Jeg har ingen lyd på din rapport fra 17.mars. Jeg bare lurer på om Ca..”

  • Leif gård » Julbord. :  ”Kommer gärna 2 st.”

  • Annika Larsson » Nytt fölsto!:  ”Var med på 60/talet,Fick till. Många fin hästar”

  • Annette Bodin » Patrik Fernlund om Bo Westergård :  ”DOPING = FUSK = AVSTÄNGNING PÅ LIVSTID”

  • Leif Gård » Veckorapport:  ”Tack för en jättetrevlig hästägarfest,med god mat och blev lite borttrollad.”

Bloggarkiv

Länkar

-

Etikettmoln