Hästägare här och kollade..

Full fart har det varit den här veckan också.  Isen går det inte att träna på nu och rakbanan och sandbanan är väldigt blöta, men i skogen och i backen går det bra att träna på så det har blivit intervaller där istället. 
Igår fredag så var Sture och Leif här som vanligt dom var bla till tippen med ett lass skräp, även Stures bror var här då både Sture och hans bror har köpt in sig i tvååriga Dr Martin e S.J's Caviar. 
Tommy Strömberg var också här och fixade lite hjul. 
sen kom Rolf Frick och Jan Sälback och kollade in träningen på Global Skipper och Eraja Jaam, Jan är inte med i Eraja men när han såg honom i jobb i backen blev han otroligt imponerad av honom men tyvärr är hans andelar slutsålda. Men Jan det finns delar kvar i tvååriga helbrodern Hickory Jaam....
Rolf är riktigt laddad inför året han är ju delägare i både Eraja Jaam och Global Skipper 
men han har även tänkt på framtiden och är även med på ettåriga Ina Jaam e Uncle Lasse och Global On Fire. 
Även idag lördag har det varit fullt ös då tvååringarna har tränat och Gandalf Jaam och Livi Oboy har tränat. Mikael wiotti som är delägare i Livi Oboy var här och kollade på honom när han tränade och jag tror han var riktigt nöjd med det han såg.....

Valnes Idolia har troligtvis fått hjärt flimmer då hon blev helt slut när hon skulle träna i onsdags. Nu är det inte så dramatiskt som det låter då hjärtat brukar hoppa rätt direkt vid medicinering, hon ska in på onsdag då har vetrinär Nina Lundin kommit hem från semestern. 

Bilden är på Global Skipper. 

Bebamar har fått en veckas semester då det kändes som hon behövde vila och samla kraft då hon har tränat kontinuerligt hela vintern. 

Kabor Boko är lite snorig men ingen feber så hon har vilat. 

Harry Jaam har haft problem med tiiväxtzonerna och varit halt av det i två månader men är nu bra igen och har börjat träna. 

 

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

  • Per Nordström » Kencio gör som pappa!:  ”Ja, kul det här, jag försöker analysera så gott jag kan, men Kencio såg ut att f..”

  • tore fyrand » Veckorapport:  ”Hei Jonas! Jeg har ingen lyd på din rapport fra 17.mars. Jeg bare lurer på om Ca..”

  • Leif gård » Julbord. :  ”Kommer gärna 2 st.”

  • Annika Larsson » Nytt fölsto!:  ”Var med på 60/talet,Fick till. Många fin hästar”

  • Annette Bodin » Patrik Fernlund om Bo Westergård :  ”DOPING = FUSK = AVSTÄNGNING PÅ LIVSTID”

Bloggarkiv

Länkar

-

Etikettmoln