Förkylning,men sjöisen fantastisk.... och träning..

Ja jag vet att jag inte har skrivit något på sidan på ett tag men det har varit fullt upp att klara av vardagen ändå. Förra veckan var Anne med Johan upp till Umeå och hjälpte honom att fixa till lägenheten då han ska studera där i 3år. Anne åkte på en riktig förkylning när hon var där uppe och när hon kom hem hade även jag fått det så förra vecko slutet och i början av denna vecka har varit jäkligt jobbig allt ska ju skötas ändå. 
Nu är vi iallafall bättre och som tur är lyckades vi inte smitta ner Tim iallafall. 
Full fart är det på träningen och vi har det fantastiskt fint och  bra att träna på sjöisen, tror att både vi och hästarna tycker det är riktigt skoj på isen. 
vi kör både långa lågintensiva intervaller och varvar det med korta lite mer intensiva repor. Vi blandar även med lite back intervaller i skogen. Vi kör hela tiden med pulsmätare så vi inte överforserar då det är ganska långa pass.
Tvååringarna tränar på ett liknande sätt med pulsmätare och efter i individens förutsättningar och förmåga. 

En liten genomgång av dom äldre hästarna. 
Cobbys Nana tränar på som vanligt. 

Margaretasjöhammar har skött träningen som vanligt i tisdags var vetrinär Ellen här och kollade några hästar i munnen och maggan behövde raspas lite plus att hon hade några små sår i munen så Ellen tyckte det hade varit bra om hon slapp bett i några dagar men hon kan börja träna igen i början av veckan. 

Global Tess känns mycket bra på isen. 

Global Skipper är pigg och har mycket energi nu efter sin semester. 

Valnes Idolia trivs väldigt bra på isen och det vet jag att hon gjorde ifjol också, hon går ett tufft program nu och hon känns jäkligt bra. 

Evita Jaam har nyss börjat träningen efter sin semester pigg och fräsch kanske lite för pigg. 

Eraja Jaam är så där jävla fin på isen...........!!!!!

Categorical samma där....

Paleo Pride känns bra och tränar mycket i både långa lågintensiva intervaller och kortare intensiva repor. 

Global Villy får mycket träning och svarar hela tiden bra på det. Han känns perfekt. 

Mon Petit Cheval går sin vanliga träning på isen. 

Livi Oboy känns helfin som vanligt gillar verkligen den här hästen. Han har ingen känning av smällen på bakbenet han fick i november därimot har han gjort något under hakan som han är lite svullen och öm i men det hämmar inte träningen men vi får ha koll på det vetrinär Ellen tittade på det i tisdags och hon kollade även hans tänder som det var lite foderinpackningar på ifjol men det var bättre nu.

Gandalf Jaam brände vi en harhas på för snart tre veckor sedan så det har varit lugnt för honom sen dess men är nu igång med träningen men han får gå enbart långa lågintensiva intervaller ett tag. 

Vetrinär Ellen lillegård var här i tisdags och tog vargtänder på dom sista tvååringar Versace Face, koscic Boko och Kabon Boko så nu får dom 10-12 dagars ledighet eftersom dom inte ska ha något bett i munnen. 

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

  • Per Nordström » Kencio gör som pappa!:  ”Ja, kul det här, jag försöker analysera så gott jag kan, men Kencio såg ut att f..”

  • tore fyrand » Veckorapport:  ”Hei Jonas! Jeg har ingen lyd på din rapport fra 17.mars. Jeg bare lurer på om Ca..”

  • Leif gård » Julbord. :  ”Kommer gärna 2 st.”

  • Annika Larsson » Nytt fölsto!:  ”Var med på 60/talet,Fick till. Många fin hästar”

  • Annette Bodin » Patrik Fernlund om Bo Westergård :  ”DOPING = FUSK = AVSTÄNGNING PÅ LIVSTID”

Bloggarkiv

Länkar

-

Etikettmoln