Eländig eländig dag och en bra dag..... 

I måndags var det en riktig jävla skitdag på färjestad. Det började med Categorical som är riktigt besvärlig när han får hästar framför sig då han bara springer och bromsar och inte tar i jag skulle ju inte ha släppt ut en framför mig men samtidigt vill man ju vara lite snäll imot honom och ge ett rygg lopp samtidigt som man tror han ska lära sig. Men nu kommer det bara att bli offensiva upplägg med honom ledning eller utvändigt ledaren. Han har inga lopp för tillfället så jag kommer att kolla upp honom med veterinär nu. 

Mon Petit Cheval hamnade bland dom sista från sitt dåliga läge han gick bra till slut men tyvärr hoppa han när jag fick flytta honom i sidled sista biten han känns annars som han är på gång nu tycker jag det är mer drag i honom. 

Eraja Jaam går i passgång i volten men brukar hoppa i trav efter några steg när man vänder upp honom men idag bara fortsätta han i passgång i hundra meter innan galoppen kom. Han kommer att anmälas till Årjäng på midsommar afton men nu har han tappat poäng så det är inte säkert han kommer med. 
Nog om den här jäkla dagen... 

I tisdags var vi till momarken med Global Tess i ett lärlingslopp som Per Nilsson körde och hon var snabb bakom bilen och tog ledningen och vann lätt så det var ju jäkligt gött efter måndags eländet. Hon kommer troligtvis att anmälas till Årjäng på midsommar afton med spårförbehåll. 

Paleo Pride startade i Danmark i måndags och var tvåa såg loppet igår och nu såg han mycket bättre ut. Fleming så för ett par veckor sedan att han tycker han blir bättre och bättre. 

Tisdags träningen. 
Global Skipper fick först 4 intervaller på rakbanan efter 35-35-25-22 på ett mycket bra sätt sen lite skritt innan han gick 6 repor i sanden. Jag är riktigt nöjd med honom och han startar på Bjerke på måndag. 

Valnes idolia gick först två på rakbanan 38-30 sen 6 i sanden hon känns bra, men det är svårt att hitta vettiga lopp för henne. 

Onsdag träning. 

Global Villy och Dante Jaam två repor på rakbanan 38-30 sen 6 repor i sanden. Villy känns bra nu och även Dante. 

Cobbys Nana och Freja Jaam tränade 2 på rakbanan efter 38-30 sen 6 i sanden allt bra med dom och Freja vaknar till mer och mer. 

Global Pixie är omseminerad för tredje gången med Nuncio. 
Global Mon Chichi är nu seminerad med Raja Mirchi för första gången. 
C. R Bedazzled är även konstaterad dräktig på 30 dagar med Orlando Vici. 

Dagens bild satt jag och tittade på i måndags kväll efter travet och jag fick ta fram den några gånger dagen efter också, men det är en ganska bra bild...... 

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

  • Per Nordström » Kencio gör som pappa!:  ”Ja, kul det här, jag försöker analysera så gott jag kan, men Kencio såg ut att f..”

  • tore fyrand » Veckorapport:  ”Hei Jonas! Jeg har ingen lyd på din rapport fra 17.mars. Jeg bare lurer på om Ca..”

  • Leif gård » Julbord. :  ”Kommer gärna 2 st.”

  • Annika Larsson » Nytt fölsto!:  ”Var med på 60/talet,Fick till. Många fin hästar”

  • Annette Bodin » Patrik Fernlund om Bo Westergård :  ”DOPING = FUSK = AVSTÄNGNING PÅ LIVSTID”

Bloggarkiv

Länkar

-

Etikettmoln