Valnes Idolia tvåa i debuten. 

I måndags startade Valnes Idolia för första gången och hon behåll ledningen från innerspår men fick öppna ganska fort men hon gjorde ett mycket bra lopp som tvåa och hon kommer att gå mycket framåt med ett lopp i kroppen eftersom jag inte har kört speciellt fort med henne i träning däremot är hon jäkligt mycket tränad. 

Träning tisdag. 
Evita Jaam och Cobbys Nana gick först 3 st på rakbanan efter 1.30 sen 6 st i sanden. Evita kvalar på lördag. Cobbys Nana är väldigt stark men det är väldigt mycket att titta på gräs och buskar som rör sig lite...... 

Global Tess och Global skipper fick 6 st i sanden båda är jag verkligen nöjda med. Tess startar på tisdag nästa vecka på momarken. Skipper kommer att anmälas troligtvis till Örebro 18. 

Eraja Jaam och Mon Petit Cheval gick även dom 6 repor i sanden. Både Eraja och Cheval startar på måndag på färjestad. 

Global Villy och Freja Jaam tränade 6 intervaller i sanden. Villy är jag nöjd med nu och han kommer att gå in till färjestad i slutet av juni. Freja tar det lite lugnt..... 

Categorical fick jogga lite i skogen eftersom han startade i fredags han kommer att få träna lite på rakbanan på fredag och han startar på färjestad i ett fyraårings lopp med 100 000 i första pris han fick tyvärr spår fem i volten och det kan bli lite problem. 

Dante Jaam fick 4 i sanden. 

Träning för tvååringarna på onsdag. 
Tänk på att det är en stigning sista 250m på rakbanan när ni läser tiden. 

Margaretasjöhammar och Grace Mearas fick 5 intervaller mellan 1.40 - 1.45 med sista efter 1.35. Maggan sköter sig perfekt nu hon har ju krånglat lite förut. Grace gör sitt jobb perfekt . 

DESTINATION ZET och DEADLINE ZET fick 4 efter 1.45 inga problem. 

DELAWARE ZET och Diana ZET 5 mellan 1.40_1.45. Både två är lite lata men rör sig bra. 

Roald A Boko och Don FANUCCI ZET tränade 5 runt 1.45 Roald är lite okoncentrerad men blev bättre på slutet och bättre i rygg på häst. Don ser verkligen bra ut nu. 

DWAYNE ZET och DUGARRY ZET gick mellan 1.40-1.43 och dom är fantastisk fina. 

Livi Oboy och Gandalf Jaam 5 mellan 1.40-1.45. Gandalf är över hela banan och skyggar för allt möjligt men han bara travar Oboy är lite orolig när gandalf vijlar och far men båda är jäkligt bra. 

Dräktighets koll på 16 dagar på Global Pixie idag men tyvärr var det ingen Nuncio föl nu heller hon ska in till valnevikens på fredag igen. 

Pratade med Fleming Jensen förra veckan och paleo kom inte med i det tilltänkta loppet han anmäler så fort han hittar lopp till honom.. 

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

  • Per Nordström » Kencio gör som pappa!:  ”Ja, kul det här, jag försöker analysera så gott jag kan, men Kencio såg ut att f..”

  • tore fyrand » Veckorapport:  ”Hei Jonas! Jeg har ingen lyd på din rapport fra 17.mars. Jeg bare lurer på om Ca..”

  • Leif gård » Julbord. :  ”Kommer gärna 2 st.”

  • Annika Larsson » Nytt fölsto!:  ”Var med på 60/talet,Fick till. Många fin hästar”

  • Annette Bodin » Patrik Fernlund om Bo Westergård :  ”DOPING = FUSK = AVSTÄNGNING PÅ LIVSTID”

Bloggarkiv

Länkar

-

Etikettmoln