Veckan som gått. 

I tisdags startade Cheval på Axevalla 1640m voltstart med bara 5 hästar med. Alla låg på en rad vi i fjärde inner och första varvet gick 22,5. Så det blev 09 sista fem hundra, Cheval gick bra till slut och behöll sin fjärde plats och tog på dom över upploppet och jag tycker det var mer drag i honom nu. 

I torsdags var vi till Eskilstuna med Eraja Jaam och fick en dålig start, då han började i passgång. Det blev dödens för oss och då började han att ta i och pullade alldeles för mycket och det blev 1,15 första 2000m över lång distans han höll bra som femma. Vi får byta bett på honom nästa gång. Jag hade problem även ifjol att han ville dra iväg i loppen. 

Global Tess gick bra ifrån start och jag fick överta ledningen men jag kände att det gick för fort släppte ledningen hon blev lite trött sista biten och blev sexa. Jag var väldigt nöjd med henne för det var ju första starten sen i december och hon kommer att gå framåt med det här loppet i kroppen. 

 

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

  • Tommy Ekström » Rens i kuponghögarna...:  ”Var på plats ,och var nog Årjängstravets gladaste tillsammans med sambon. ”

  • Tommy Ekström » Bilder. :  ”Härlig bild på brukshästen o fölet. Samt även på Janne naturligtvis ”

  • Lena » Radio Moberg. :  ”Jag hatar cliffhangers i Radio Moberg :-) Jag vill veta nu vad det är ni har på ..”

  • Tommy Ekström » Stallrapport :  ”Alltid lika spännande att läsa stallraporterna om stallets hästar!”

  • Willy Nyström » :  ”Harmoni nämns inte så ofta i analyser av idrottares faktorer för framgång. Inte ..”

Bloggarkiv

Länkar

-

Etikettmoln