Veckan som gått. 

I tisdags startade Cheval på Axevalla 1640m voltstart med bara 5 hästar med. Alla låg på en rad vi i fjärde inner och första varvet gick 22,5. Så det blev 09 sista fem hundra, Cheval gick bra till slut och behöll sin fjärde plats och tog på dom över upploppet och jag tycker det var mer drag i honom nu. 

I torsdags var vi till Eskilstuna med Eraja Jaam och fick en dålig start, då han började i passgång. Det blev dödens för oss och då började han att ta i och pullade alldeles för mycket och det blev 1,15 första 2000m över lång distans han höll bra som femma. Vi får byta bett på honom nästa gång. Jag hade problem även ifjol att han ville dra iväg i loppen. 

Global Tess gick bra ifrån start och jag fick överta ledningen men jag kände att det gick för fort släppte ledningen hon blev lite trött sista biten och blev sexa. Jag var väldigt nöjd med henne för det var ju första starten sen i december och hon kommer att gå framåt med det här loppet i kroppen. 

 

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

  • Per Nordström » Radio Moberg. :  ”Nu funkar det ju perfekt med Radio Moberg. Lite rapport om Tess vore kul, hur må..”

  • Tommy Ekström » Sven Jansson:  ”Fin hyllning till Sven.”

  • Lena » Livi Oboy vinnare igen!:  ”Grattis till segern alla! ”

  • Tommy Ekström » Policy Of Truth!!:  ”Det värmer även att se Erik Adielsson sitta upp bakom denna fina häst. Efter trå..”

  • Willy Nyström » Konstkupp i Vällingby ...:  ”Nu har jag källforskat om Smaragd och återkommer snart.”

Bloggarkiv

Länkar

-

Etikettmoln