.. Valnes Idolia, Evita mm. 

I måndags var det dags för kval för Valnes Idolia på färjestad. Hon skötte sig perfekt och gör det mesta rätt nu tycker jag och svarar direkt på mina kommandon. Vi kollar upp henne nu och hon startar i månadsskiftet maj/juni. 
Igår var vi till Årjäng och körde provlopp med Evita Jaam. Hon blev väldigt stressad och orolig både i stallet och på banan men skötte sig bra i provloppet vi får åka in med henne igen och jag kommer att ta med henne in när det är trav och låta henne se banan innan tävlingarna och även stå i gäststallet under tävlingen. 

Categorical startar på färjestad på måndag från spår ett bakom bilen. 

Global Tess skulle också starta men jag hade spårförbehåll och hon gick ur loppet pga det samma sak med Mon petit Cheval. Dom startar så fort jag hittar bra lopp för dom. 

Veterinär Ellen lillegård är på plats i några dagar nu och jobbar med chiropraktik och tänder bla ska alla tvååringar få en koll. 

Imorgon fredag kommer grävaren och vi ska börja planera för nya banan. 

På tisdag kommer vet Nina och ska bla ha återkontroll på Eraja Jaam och vi ska även kolla categorical efter loppet. Idolia ska kollas och halsen på Livi Pamir om det går att söva och kastrera honom nästa måndag. 

Paleo pride startade i tisdags på ålborg för Fleming men blev diskad såg inte bra ut, vi får avvakta och se vad som händer. 

Bilden är på Valnes Idolia när vi köpte henne som ettåring. 

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

  • Per Nordström » Kencio gör som pappa!:  ”Ja, kul det här, jag försöker analysera så gott jag kan, men Kencio såg ut att f..”

  • tore fyrand » Veckorapport:  ”Hei Jonas! Jeg har ingen lyd på din rapport fra 17.mars. Jeg bare lurer på om Ca..”

  • Leif gård » Julbord. :  ”Kommer gärna 2 st.”

  • Annika Larsson » Nytt fölsto!:  ”Var med på 60/talet,Fick till. Många fin hästar”

  • Annette Bodin » Patrik Fernlund om Bo Westergård :  ”DOPING = FUSK = AVSTÄNGNING PÅ LIVSTID”

Bloggarkiv

Länkar

-

Etikettmoln