Banjobb och provlopp. 

I lördags var vi in till färjestad för att köra provlopp med Cobbys Nana och Valnes Idolia. Cobbys Nana fungerar bra bland hästar men är trög och okoncentrerad, vi kommer att träna på här hemma nu i 4-5 veckor innan nästa provlopp. 

Valnes Idolia var mycket bra i provloppet och funkar perfekt här har verkligen polletten trillat ner. Hon kvalar troligtvis om två veckor. 

Eraja Jaam och categorical var med till färjestad för att gå ett banjobb och dom var verkligen fina. 1.17 1640m körde vi med dom och dom gav mig precis det svar jag ville ha. Båda startar på söndag i Årjäng. 

Dante Jaam startade i söndags. Han krånglade och galopperade i provstarten så jag fick ta det lite lugnt från start sen var han mest seg och oinspirerad som han kan vara när han hamnar en bit bak in på upploppet bröt han ner en del och när jag skulle korrigera honom så kom galoppen han var besvärad i munnen så vi kommer att ändra utrustning till nästa gång som blir om två veckor på färjestad. Jag kommer först att kolla upp honom själv här hemma. 

Idag har dom varit här från maskin väst och gjort service både på Utv och traktoren så nu är även dom uppkollade... 

Bilden är på nya lastbilen. 

 

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

  • Per Nordström » Kencio gör som pappa!:  ”Ja, kul det här, jag försöker analysera så gott jag kan, men Kencio såg ut att f..”

  • tore fyrand » Veckorapport:  ”Hei Jonas! Jeg har ingen lyd på din rapport fra 17.mars. Jeg bare lurer på om Ca..”

  • Leif gård » Julbord. :  ”Kommer gärna 2 st.”

  • Annika Larsson » Nytt fölsto!:  ”Var med på 60/talet,Fick till. Många fin hästar”

  • Annette Bodin » Patrik Fernlund om Bo Westergård :  ”DOPING = FUSK = AVSTÄNGNING PÅ LIVSTID”

Bloggarkiv

Länkar

-

Etikettmoln