Banjobb och provlopp. 

I lördags var vi in till färjestad för att köra provlopp med Cobbys Nana och Valnes Idolia. Cobbys Nana fungerar bra bland hästar men är trög och okoncentrerad, vi kommer att träna på här hemma nu i 4-5 veckor innan nästa provlopp. 

Valnes Idolia var mycket bra i provloppet och funkar perfekt här har verkligen polletten trillat ner. Hon kvalar troligtvis om två veckor. 

Eraja Jaam och categorical var med till färjestad för att gå ett banjobb och dom var verkligen fina. 1.17 1640m körde vi med dom och dom gav mig precis det svar jag ville ha. Båda startar på söndag i Årjäng. 

Dante Jaam startade i söndags. Han krånglade och galopperade i provstarten så jag fick ta det lite lugnt från start sen var han mest seg och oinspirerad som han kan vara när han hamnar en bit bak in på upploppet bröt han ner en del och när jag skulle korrigera honom så kom galoppen han var besvärad i munnen så vi kommer att ändra utrustning till nästa gång som blir om två veckor på färjestad. Jag kommer först att kolla upp honom själv här hemma. 

Idag har dom varit här från maskin väst och gjort service både på Utv och traktoren så nu är även dom uppkollade... 

Bilden är på nya lastbilen. 

 

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

  • Tommy Ekström » Ensamvandring i Grövelsjöfjällen:  ”Tack för en fin film Johan!”

  • Kurt Björk » Dr Martin skuggar Lie Detector:  ”Bra Jonas ! Fin styrning i debutloppet. Lotsade fint fram honom sista 500. Gick..”

  • Mikael Johansson » Mycket spring i benen!:  ”Hej Jonas Det är fel föl som har spring i benen :) du måste få fart på Nuncio fö..”

  • Per Nordström » Hingstföl:  ”Så fantastiskt, härligt att det gick bra!”

  • Willy Nyström » 1994:  ”SVT morgonstudio hade ett snack med den inför VM förkättade målvakten som bemöt..”

Bloggarkiv

Länkar

-

Etikettmoln