Ny hästbil, kalk och lite annat. 

I lördags var valnes idolia och Dante Jaam till färjestad för att gå ett banjobb. Det var första banjobbet sedan oktober för Idolia jag var nöjd med båda två i ett 1.21 jobb full väg i jämn fart. Idolia kommer att gå provlopp på lördag och Dante Jaam gör årsdebut i Årjäng på söndag tyvärr fick han spår 10 bakom bilen vilket är lite synd då han är start snabb och trivs bra med att vara med där framme. 
I tisdags kom dom och kalkade vårat nysådda sommarbete där inga hästar har gått så det är helt fri från parasiter och nytt fräscht gräs. Kalkningen är bra för bla att gräset tar upp mineraler bättre plus att kalkrika beten är positivt för hästarna över huvud taget. Bilden är från Kalkningen. 

I tisdags tog jag tåget ner till Malmö och hämtade våran ny inköpta hästbil, och jag är väldigt nöjd med bilen. Bild kommer senare. 

På lördag ska även Cobbys Nana gå provlopp. 

Eraja Jaam och categorical var in till veterinär Nina i onsdags för en säkerhets koll och dom visade inga reaktioner vid böjprov. Dom kommer att gå in till färjestad på lördag för ett banjobb och planen är att dom startar nästa helg. 

I tisdags på väg hem från Malmö stannade jag till hos kompisen Håkan K Persson. Riktigt bra anläggning han håller till på och det är skoj att prata lite träning och olika erfarenhet ihop med honom. 

Enligt rapporter från Fleming Jensen startar Paleo Pride i slutet av april. 
​​​​​

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

-

Etikettmoln