Sjö isen, Cheval och lite annat. 

Nu har vi verkligen bra att träna på sjö isen är kanon fin och vi har plogat upp 1200 m och väldigt brett. Vi kan köra både långa och korta intervaller.. Isen är ju självklart nog tjock men samtidigt inte för tjock utan den rör sig och sviktar. Vi har det väldigt bra i skogen också med ett snö och is lager. 

På torsdag har vi årets första start Mon Petit Cheval startar på åby från spår 3 bakom bilen. Han är 11 år nu men herregud vad fin han var på sjö isen igår lördag...... ☺️ ☺️ 

Dante Jaam gör det han ska på isen. Startar i början av mars när jag hittar ett lämpligt lopp för honom. 

Global Tess har fortfarande problem med sina framhovar, vänster verkar vara bra nu men höger krånglar fortfarande. 

Allt ser bra ut med Global Skipper i fredags fick han en kortison spruta i sina framknän som man ska ge efter operationen. 

Global Villy kommer att få börja gå ut i liten hage i slutet av veckan. 

Evita Jaam har fått en liten smäll på hasen så hon har fått stå över jobb på isen men har tränat i skogen under veckan men jag tror hon kan träna på isen på tisdag. Hon har ju annars varit väldigt bra i träningen under vintern och det ska bli riktigt intressant med henne framöver. 

Valnes Idolia är jag riktigt nöjd med nu och hon har tränat kontinuerligt länge nu och det känns verkligen att hon har tagit åt sig träningen. Hon tar i för fullt här hemma nu. 

Eraja Jaam har haft lite otur i januari med några dagar med feber och förra helgen gjorde han sig illa i hagen så han var tjock i ett bakben men det gick över fort. Han tränar igen och han var så där härlig på sjön i lördags, jag hoppas nu att vi får träna kontinuerligt nu utan något krångel. 

Categorical är bara så fin på isen och han har tränat kontinuerligt utan stopp. 

Cobbys Nana är jag nöjd med och hon tränar bra på sjön. Hon har fått mycket träning nu och det finns en hel del potential i henne men det är mycket att titta på isen. 

Freja Jaam tycker jag har vaknat till ute på isen och känns bra nu. 

Bilden är på Mon Petit Cheval......... ☺️ ☺️  
 

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

  • Per Nordström » Kencio gör som pappa!:  ”Ja, kul det här, jag försöker analysera så gott jag kan, men Kencio såg ut att f..”

  • tore fyrand » Veckorapport:  ”Hei Jonas! Jeg har ingen lyd på din rapport fra 17.mars. Jeg bare lurer på om Ca..”

  • Leif gård » Julbord. :  ”Kommer gärna 2 st.”

  • Annika Larsson » Nytt fölsto!:  ”Var med på 60/talet,Fick till. Många fin hästar”

  • Annette Bodin » Patrik Fernlund om Bo Westergård :  ”DOPING = FUSK = AVSTÄNGNING PÅ LIVSTID”

Bloggarkiv

Länkar

-

Etikettmoln