Lite blandat. 

Lördag och söndag var veterinär Ellen lillegård har och tog ut vargtänderna på 10 st ettåringar och samtidigt passa jag på att vinter sko dom också. Nu får dom ta det lugnt i 10 dagar eftersom dom inte ska ha något bett i munnen under dom dagarna. 
Mon petit Cheval blev behandlad i sina framkotor förra veckan. Troligtvis kommer han att anmälas till Eskilstuna 2/12. 
Global Skipper kollade vi också förra veckan och han hade små reaktioner i sina framknän så han blev behandlad där. 
Arnie Dream reagera i sitt vänster framben, det är svårt med honom. Han har lopp på Axevalla 5/12. 

Idag var nya marknadschefen på färjestad Emilie Ahlin här och kollade. Verkligen en trevlig, engagerad och pigg tjej som jag tror blir ett mycket bra och behövligt tillskott på färjestad. 

Bjerke i onsdags förra veckan blev inte som jag hade tänkt mig....... Global Tess pep iväg väldigt bra från start och fick ledningen tyvärr galopperade den jag ville släppa ledning till i första sväng för jag hade bestämt mig för att ge henne ett rygg lopp dels för att hon fick ett tungt lopp förra gången och kanske hon inte var som bäst då och dels för att hon har ett bra lopp på Eskilstuna 28/11. Tyvärr var den som jag släppte ledningen till senare måste ha varit sjuk som stannade redan 700 kvar. Tess kändes så jäkla fin och jag var helnöjd med henne så det var synd att det blev som det blev. 

Dante Jaam var sig inte lik i loppen tappade travet och galopperade 500 kvar så det är något som stör honom så vi får kolla upp honom. 

Bara 6st kvar att vintersko.... 

Nästa vecka kommer Eraja Jaam och Global Tess att starta på Eskilstuna, tisdag 28/11. 

Vinter bild på fyra ettårs ston. 

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

  • Kurt Björk » Dr Martin skuggar Lie Detector:  ”Bra Jonas ! Fin styrning i debutloppet. Lotsade fint fram honom sista 500. Gick..”

  • Mikael Johansson » Mycket spring i benen!:  ”Hej Jonas Det är fel föl som har spring i benen :) du måste få fart på Nuncio fö..”

  • Per Nordström » Hingstföl:  ”Så fantastiskt, härligt att det gick bra!”

  • Willy Nyström » 1994:  ”SVT morgonstudio hade ett snack med den inför VM förkättade målvakten som bemöt..”

  • Willy Nyström » Radio Moberg, bilder och nya banan. :  ”Lyssnade på Radio Moberg ikväll i köket med Laila inom hörhåll. Hon såg rätt för..”

Bloggarkiv

Länkar

-

Etikettmoln