V86 ikväll ...

innehåller ett par hästar med anknytning till hemsidan. 
 
Redan igår kväll framträdde ännu en häst som jag nämnde vid mitt besök på Årjäng i juli: Jenny Nordenssons 10-åriga sto Tennis. Jag räknade med att den travsäkra Tennis skulle med minst en matlapp, passera miljonstrecket på Axevalla. Då konstaterade jag att det var bättre förr. Matlappen på 2.100 räckte bara till 999.950! Jag var på väg att överföra 50 kronor till Tennis och ett förklarande meddelande till Jenny med kopia till ST:s Johan Lindberg. Sedan blev jag osäker på de juridiska konsekvenserna av min handling och avstod.  Jag räknar med att Tennis och Jenny ordnar detta själva vid nästa start.
 
I V86-4 på Solvalla startar Torsten Widholms Cobbys Celeb (11). I V86-5 på Åby startar Mon Petit Cheval (3). Cheval möter några riktigt bra hästar i Trot Kronos och Nobel Amok. Distansen är dessutom 2640 vilket den mogne gentlemannen ibland finner onödigt lång. Ett femtepris skulle lyfta honom över miljonstrecket. Med Åbys dubbla snikspår kan det låta sig göras.
 
Normalt lämnar jag inte tips till vänner, jag vill behålla mina vänner, men va’ farao, några sympatistreck har ni råd med!
 
Willy Nyström

Etiketter: willy v86

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

  • Tommy Ekström » Ensamvandring i Grövelsjöfjällen:  ”Tack för en fin film Johan!”

  • Kurt Björk » Dr Martin skuggar Lie Detector:  ”Bra Jonas ! Fin styrning i debutloppet. Lotsade fint fram honom sista 500. Gick..”

  • Mikael Johansson » Mycket spring i benen!:  ”Hej Jonas Det är fel föl som har spring i benen :) du måste få fart på Nuncio fö..”

  • Per Nordström » Hingstföl:  ”Så fantastiskt, härligt att det gick bra!”

  • Willy Nyström » 1994:  ”SVT morgonstudio hade ett snack med den inför VM förkättade målvakten som bemöt..”

Bloggarkiv

Länkar

-

Etikettmoln