V86 ikväll ...

innehåller ett par hästar med anknytning till hemsidan. 
 
Redan igår kväll framträdde ännu en häst som jag nämnde vid mitt besök på Årjäng i juli: Jenny Nordenssons 10-åriga sto Tennis. Jag räknade med att den travsäkra Tennis skulle med minst en matlapp, passera miljonstrecket på Axevalla. Då konstaterade jag att det var bättre förr. Matlappen på 2.100 räckte bara till 999.950! Jag var på väg att överföra 50 kronor till Tennis och ett förklarande meddelande till Jenny med kopia till ST:s Johan Lindberg. Sedan blev jag osäker på de juridiska konsekvenserna av min handling och avstod.  Jag räknar med att Tennis och Jenny ordnar detta själva vid nästa start.
 
I V86-4 på Solvalla startar Torsten Widholms Cobbys Celeb (11). I V86-5 på Åby startar Mon Petit Cheval (3). Cheval möter några riktigt bra hästar i Trot Kronos och Nobel Amok. Distansen är dessutom 2640 vilket den mogne gentlemannen ibland finner onödigt lång. Ett femtepris skulle lyfta honom över miljonstrecket. Med Åbys dubbla snikspår kan det låta sig göras.
 
Normalt lämnar jag inte tips till vänner, jag vill behålla mina vänner, men va’ farao, några sympatistreck har ni råd med!
 
Willy Nyström

Etiketter: willy v86

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

  • Per Nordström » Kencio gör som pappa!:  ”Ja, kul det här, jag försöker analysera så gott jag kan, men Kencio såg ut att f..”

  • tore fyrand » Veckorapport:  ”Hei Jonas! Jeg har ingen lyd på din rapport fra 17.mars. Jeg bare lurer på om Ca..”

  • Leif gård » Julbord. :  ”Kommer gärna 2 st.”

  • Annika Larsson » Nytt fölsto!:  ”Var med på 60/talet,Fick till. Många fin hästar”

  • Annette Bodin » Patrik Fernlund om Bo Westergård :  ”DOPING = FUSK = AVSTÄNGNING PÅ LIVSTID”

Bloggarkiv

Länkar

-

Etikettmoln