Evita Jaam. 

Idag var vi till veterinär Nina med Evita Jaam för att kolla med ultraljud på bakbenet om något ligament har blivit skadat efter olyckan. Allt såg bra ut och ligamenten har klarat sig också. 
Vi kan nu börja att köra henne lite försiktigt. 
6 juni stod vi hemma hos Nina och var i valet och kvalet om vi var tvungna att avliva henne men efter röntgen blev vi mer optimistiska, men det är ett litet mirakel att det här har gått som det har gjort. 
Jag har en bild på skadan när det hade hänt men jag vill inte lägga ut den på hemsidan ifall någon mår dåligt av bilden, men ni delägare kan skicka mig ett sms om ni vill se den så skickar jag den. 

Dante Jaam var med för att kolla halsen eftersom han underrepresenterade i lördags och det visade sig att det var en halsinfektion på honom. 

Bilden är på dom härliga fölen, imorgon ska vi in till kliniken med Global Pixie föl för att röntga lungorna så att vi ser att det går åt rätt håll. 

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

  • Tommy Ekström » Ensamvandring i Grövelsjöfjällen:  ”Tack för en fin film Johan!”

  • Kurt Björk » Dr Martin skuggar Lie Detector:  ”Bra Jonas ! Fin styrning i debutloppet. Lotsade fint fram honom sista 500. Gick..”

  • Mikael Johansson » Mycket spring i benen!:  ”Hej Jonas Det är fel föl som har spring i benen :) du måste få fart på Nuncio fö..”

  • Per Nordström » Hingstföl:  ”Så fantastiskt, härligt att det gick bra!”

  • Willy Nyström » 1994:  ”SVT morgonstudio hade ett snack med den inför VM förkättade målvakten som bemöt..”

Bloggarkiv

Länkar

-

Etikettmoln