Lite blandat. 

I tisdags var vi in till Årjäng med Eraja Jaam och Mon Petit Cheval och körde ett banjobb med dom. Vi körde 1.18 full väg med dom och båda två var toppfina. Tyvärr har Cheval fått ett uruselt spår 8 bakom bilen i Åmåls bakvarvs lopp på söndag. 
Eraja Jaam kommer att anmälas till färjestad 5/8. 

​Efter vi hade kört jobbet i Årjäng käkade vi på trav museet, jäklar vad fint det är där kanon bra mat fullt med folk och utsikt över banan. 

Igår var vi till Bjerke med Global Tess och som jag befarade blev vi fast i tredje inner från spår ett, hon gick i mål med mycket krafter kvar samtidigt var det nog väldigt bra för henne att sitta fast med krafter för framtiden. 

​​​​​​Verkar som det bara blir ett foster kvar av tvillingarna som Global Express hade och då löser det sig själv och vi får ett föl e Broadway Hall även nästa år. ☺️ 

Categorical fick spår två bakom bilen på Bjerke nästa onsdag, vi ska in till färjestad och träna lite bakom bilen på måndag. Det ska verkligen bli spännande iallafall på Bjerke.... 
Även Bella Jaam är med på Bjerke i ett damlopp, hon fick spår 10. 

Global Pixie föl e Maharajah fick vi åka in till kliniken med på tisdag, han har varit lite snorig i en vecka men nu såg jag att han bukandades och då finns det risk att han har fått en slags lunginflammation. Vi tog prov på slem i luftstrupen som vi får svar på imorgon fredag och vi röntgade även lungorna och det fanns tendens till små bölder på lungorna. För säkerhets skull satte vi honom på medicinering direkt. 

Bilden är på fölis när han får sin medicin. 

Dom har lovat regn inatt och det är jag lycklig över för då slipper jag vattna banorna och dom blir ka

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

  • tore fyrand » Veckorapport:  ”Hei Jonas! Jeg har ingen lyd på din rapport fra 17.mars. Jeg bare lurer på om Ca..”

  • Leif gård » Julbord. :  ”Kommer gärna 2 st.”

  • Annika Larsson » Nytt fölsto!:  ”Var med på 60/talet,Fick till. Många fin hästar”

  • Annette Bodin » Patrik Fernlund om Bo Westergård :  ”DOPING = FUSK = AVSTÄNGNING PÅ LIVSTID”

  • Leif Gård » Veckorapport:  ”Tack för en jättetrevlig hästägarfest,med god mat och blev lite borttrollad.”

Bloggarkiv

Länkar

-

Etikettmoln