Ny andelsägare och lite annat. 

Idag fick vi en ny andelsägare till stallet, Stefan som är banmästare på färjestad köpte in sig på Eraja Jaam. Ibland är det verkligen tillfälligheter som gör att man säljer häst, Stefan ringde om en helt annan grej och då frågade jag honom om han inte skulle köpa in sig i någon häst hos oss. Jag har en fin fux e Raja Mirchi som du har sett och gillade när du såg honom på banan sa jag, ja den är fin sa Stefan jag tar en del i honom. Tror inte jag har sålt någon andel snabbare än så. Vi hälsar Stefan välkommen till stallet. 

Paleo Pride startade igår men fungerade inte, travade inte bra och i eftermiddag snorar han i näsan och äter inte sin mat och har förhöjd temp. 
Jag pratade med Fleming Jensen idag och han får prova honom så det blir både annan träning och andra veterinärer och miljö ombyte. 

Ikväll har jag putsat en del beten så det blir nytt gräs för unghästarna och Fölstona. 

Patrik Frödin som är delägare i Paleo vill även satsa på en yngre häst även om det går trögt med Paleo så han har köpt in sig i ettåriga Gandalf Jaam. 
I tisdags var Peter från Borås här med sina kollegor och körde häst, middag och övernattning. Verkligen ett härligt gäng. Den ena killen hade hamnat mitt i tsunamin i Thailand med sin familj och jag fick en helt otrolig berättelse som ännu mer otroligt slutade lyckligt... ☺️ 

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

  • tore fyrand » Veckorapport:  ”Hei Jonas! Jeg har ingen lyd på din rapport fra 17.mars. Jeg bare lurer på om Ca..”

  • Leif gård » Julbord. :  ”Kommer gärna 2 st.”

  • Annika Larsson » Nytt fölsto!:  ”Var med på 60/talet,Fick till. Många fin hästar”

  • Annette Bodin » Patrik Fernlund om Bo Westergård :  ”DOPING = FUSK = AVSTÄNGNING PÅ LIVSTID”

  • Leif Gård » Veckorapport:  ”Tack för en jättetrevlig hästägarfest,med god mat och blev lite borttrollad.”

Bloggarkiv

Länkar

-

Etikettmoln