Krångel vecka....... 

Den eländiga veckan fortsatte på Örebro igår. Global Tess redde ut femte spåret hyfsat men när jag skulle ner i position skyggade hon för ett annat ekipage och galopperade. Det blir ju lite mer att titta på med öppet huvudlag som jag var tvungen att ha från femte spår. Vi kollar upp henne nu. 
Paleo Pride fick ett krångligt lopp bak i kön och i en snabb avslutning kunde han inte ta något till slut speciellt när han bryter i kurvan. Jag var annars ganska nöjd med honom och han trava bra och jag var hel nöjd med honom i värmningen och han kommer säkert att gå fram med detta lopp då han var tunt jobbad. Han startar om ca tre veckor igen. 

Arnie Dream var till veterinären idag vi bedövande hans vänstra framknä som han reagerar på lite. Efter bedövning böjde vi igenom höger framben men där har han inga reaktioner. På vänster sidan reagerar han även på kotan. Vi behandlade honom med cortison. 
​Vi får se hur han svarar på detta och sen får vi se hur vi går vidare. 

Idag har jag hämtat hem Global Skipper från Nina och han ska ta det lugnt i 10 dagar sedan ska hon titta på honom, han får gå ute i vanliga hagen under tiden. 
Tittade även till Evita Jaam och än så länge är det inga komplikationer och hon äter bra. 

Peter Ingves kunde inte komma på pubkväll den 15 så vi skjuter på det lite längre fram. 

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

  • Per Nordström » Kencio gör som pappa!:  ”Ja, kul det här, jag försöker analysera så gott jag kan, men Kencio såg ut att f..”

  • tore fyrand » Veckorapport:  ”Hei Jonas! Jeg har ingen lyd på din rapport fra 17.mars. Jeg bare lurer på om Ca..”

  • Leif gård » Julbord. :  ”Kommer gärna 2 st.”

  • Annika Larsson » Nytt fölsto!:  ”Var med på 60/talet,Fick till. Många fin hästar”

  • Annette Bodin » Patrik Fernlund om Bo Westergård :  ”DOPING = FUSK = AVSTÄNGNING PÅ LIVSTID”

Bloggarkiv

Länkar

-

Etikettmoln