Arnie Dream och Global Tess vann. 

Arnie Dream och Global Tess har verkligen levererat den här veckan. 
Igår var vi till bjerke med Arnie Dream och Global Skipper. Arnie Dream var mycket bra i sin årsdebut och vann från dödens, han kändes fräsch och fin och kommer säkert att gå framåt med lopp i kroppen eftersom han nästan bara gått jobb i sanden. 
Global Skipper däremot fungerade inte som han skulle trots att han har tränat väldigt bra utan det blev galopp i sista sväng istället. Det blir en veterinär koll för honom innan nästa start. 

Idag var det lunch trav på färjestad och vi hade med Paleo pride och Global Tess plus treåriga Eraja Jaam som kvalade. 
Paleo pride galopperade i sista sväng och det är bekymmer med hans jäkla bakknä, jag har en ny plan för honom och att det ska fungera. 

Global Tess har ju tränat väldigt bra under vintern och hon visade verkligen idag vilken bra häst det är, vann från dödens i årsdebuten på 1.15,5 med krafter kvar. Hoppas verkligen att hon får en bra fyra års säsong. 

Eraja Jaam tassade med bra bakom hästarna i kvalet och gör hela tiden det jag begär av honom. Han är verkligen härlig den här hästen..... 
Global Tess och ägarna efter segern i Årjäng ifjol på bilden. 

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

  • Tommy Ekström » Ensamvandring i Grövelsjöfjällen:  ”Tack för en fin film Johan!”

  • Kurt Björk » Dr Martin skuggar Lie Detector:  ”Bra Jonas ! Fin styrning i debutloppet. Lotsade fint fram honom sista 500. Gick..”

  • Mikael Johansson » Mycket spring i benen!:  ”Hej Jonas Det är fel föl som har spring i benen :) du måste få fart på Nuncio fö..”

  • Per Nordström » Hingstföl:  ”Så fantastiskt, härligt att det gick bra!”

  • Willy Nyström » 1994:  ”SVT morgonstudio hade ett snack med den inför VM förkättade målvakten som bemöt..”

Bloggarkiv

Länkar

-

Etikettmoln