Eraja Jaam och Categorical. 

Igår lördag var vi in till färjestad med Categorical och Eraja Jaam för provlopp. Categorical hade jag satt på ett öppet huvudlag istället för helstängt och det fungerade bättre för honom. Han var lugn och fin i volten och gick bakom hästar i loppet och skötte sig bra, lite bättre än vad jag hade trott. Han kommer att få gå in till banan fler gånger och även följa med när någon startar och gå på banan före tävlingarna och stå i gäst stallet under tävlingen för att få olika intryck. Hemma tränar han lika bra som Eraja och känns startklar på den träningen dom får hemma. 

Eraja Jaam fungerar väldigt bra på banan och var fin i loppet, visst han förstår inte riktigt vad det går ut på och när dom drog iväg från start då funderade han lite innan jag fick fart på honom. Han känns väldigt bra och den här hästen ligger mig väldigt varmt om hjärtat...... 

Riktigt kul att så många delägare kom för att se provloppet, 10 st var på plats. Tänk när vi får våra profil kläder så alla ser vilket stall vi kommer ifrån, ska bli skoj. 
Bilden är på Eraja Jaam som Annette Bodin har tagit. 

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

  • Tommy Ekström » Ensamvandring i Grövelsjöfjällen:  ”Tack för en fin film Johan!”

  • Kurt Björk » Dr Martin skuggar Lie Detector:  ”Bra Jonas ! Fin styrning i debutloppet. Lotsade fint fram honom sista 500. Gick..”

  • Mikael Johansson » Mycket spring i benen!:  ”Hej Jonas Det är fel föl som har spring i benen :) du måste få fart på Nuncio fö..”

  • Per Nordström » Hingstföl:  ”Så fantastiskt, härligt att det gick bra!”

  • Willy Nyström » 1994:  ”SVT morgonstudio hade ett snack med den inför VM förkättade målvakten som bemöt..”

Bloggarkiv

Länkar

-

Etikettmoln