Ellen och lite återhämtning. 

I måndags var det full träning på alla hästar och allt flöt på bra. 
I tisdags var det meningen att Eraja Jaam och Categorical skulle in till färjestad för banjobb men banan var inte bra så vi avstod det. 

Veterinär Ellen Lillegård kom i måndags och jobbade med chiropraktik och tänder måndag, tisdag och onsdag. Det är en stor tillgång att ha henne här i jämna mellanrum, då hon är mycket säker på det hon gör. 

Efter måndags träningen har hästarna fått en medveten återhämtning och vila, det är ju i vilan träningen växer i kroppen. Träningen återupptas på måndag. Tvååringarna får träna lite lätt den här veckan. 

Bilden är på Eraja Jaam som får chiropraktik av Ellen. 

Idag var Dante Jaam till veterinär Nina för koll och han reagerade på båda framknäna och lite på framkotorna och blev behandlad där. 27 mars har jag hittat ett lopp på färjestad som vi siktar på. 
Arnie Dream var också med in för en koll och han reagerade lite på vänster framknä och kota. 

4000 sidvisningar har vi haft på hemsidan dom två första veckorna i februari, idag har vi haft 1,5 timmes telefon möte med Willy och Jimmy om hemsidan. 

Banskötarna får mycket skit från folk som tror dom vet allt hur banan ska skötas nu med dom problem som har varit den här vintern. 
Banorna måste nog göras om på något sätt med dränering etc för att klara av ett annorlunda klimat i framtiden. 
​​​​​​​Dags för svensk travsport att fokusera på det istället för att inte mont'e brudarna inte får ha reklam på rumpan.... 

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

  • Tommy Ekström » Ensamvandring i Grövelsjöfjällen:  ”Tack för en fin film Johan!”

  • Kurt Björk » Dr Martin skuggar Lie Detector:  ”Bra Jonas ! Fin styrning i debutloppet. Lotsade fint fram honom sista 500. Gick..”

  • Mikael Johansson » Mycket spring i benen!:  ”Hej Jonas Det är fel föl som har spring i benen :) du måste få fart på Nuncio fö..”

  • Per Nordström » Hingstföl:  ”Så fantastiskt, härligt att det gick bra!”

  • Willy Nyström » 1994:  ”SVT morgonstudio hade ett snack med den inför VM förkättade målvakten som bemöt..”

Bloggarkiv

Länkar

-

Etikettmoln