Lite om veckan 

Global Tess går tryckvagns intervaller i skogen två dagar och en dag har hon skrittat i tryckvagnen den här veckan. Hon känns verkligen fin och kanske den hästen som har utvecklats mest sista tiden. 

Bella Jaam har skrittat i tryckvagnen den här veckan och kommer att göra det hela nästa vecka också. Hon går med ganska mycket tryck efter ett program som vi har. 

Global Skipper har bara gått i hagen sen han starta senast. Han kommer att börja skritta i tryckvagnen denna vecka. 

Arnie Dream skrittar i tryckvagnen efter samma program som bella. 

Mon Petit Cheval har också haft ledigt i två veckor men får börja skritta i tryckvagnen denna vecka. 

Dante Jaam tränar för med tryckvagns intervaller i skogen och känns kanon, Thomas sa sist att han blir bara piggare för varje intervall. 

Paleo pride får ta det lugnt i en vecka till efter sin kastration, allt ser bra ut efter operationen. 

Valnes ior har tränat i skogen med vanlig vagn under veckan och får göra det ytterligare några veckor. 

Categorical har tränat tryckvagns intervaller två dagar och skrittat i tryckvagnen en dag denna vecka. Han är som vanligt bra. 

Eraja Jaam gick tryckvagns intervaller i skogen i måndags men sen fick han ett litet tramp som han gjorde i hagen så han har fått skrittat i tryckvagnen onsdag, torsdag och lördag idag söndag fick han trava i skogen så han kan träna som vanligt igen. 

Evita Jaam har tränat tryckvagns intervaller i måndags och torsdag, men i torsdags höll det på att gå illa ena bomulls tussen i örat skakade hon ur och blev rädd och slog rätt ut och träffa skalmen så det blev ett sår på hasen och hon svullnade upp och fick rejält ont senare på kvällen. Hon har fått lite medicin och är nu mycket bättre, kanske hon kan börja träna lite lätt i slutet av veckan. 

Valnes Idolia har tränat i skogen med vanlig vagn under veckan och allt är bra, det är bara att nöta på med henne nu. 

Lennart Sjöhammar har tränat bra i veckan i skogen, ca 9-10 km med en del sträckor som dom får springa på fortare. Han är tryggare nu så det är lättare att begära och öka tempot med honom nu. Idag har han trampat sig vid hoven så han kommer att få stå över träningen i början av veckan. 

Global Villy bara öser på i skogen, så jävla fin.... Men jag hoppas att han blir valack den här veckan. Det är en hel del hyss och överskottsenergi i honom.... 

Inez är jag väldigt nöjd med nu hon öser på bra i skogen och när jag begär lite av henne tar hon tag i grejorna direkt och ökar. 

Cobbys Nana har jäkligt bra fysik, hon är ju lite bökig i munnen men jäklar vad hon dundrar på i skogen. Thomas har kört henne under veckan och jag hör att han gillar henne. 

Freja Jaam är allt bra med och jag är riktigt nöjd med henne. Dessutom har hon blivit väldigt fin i kroppen och hon har långa kotben..... 

Vi håller på med ettåringarna en hel del nu, dom har ju stått på box på nätterna nu när vi har skilt ifrån dom ifrån mammorna. Så dom får stå uppbundna på stallgången och bli borstade och lyfta på hovarna och greja med dom. Jäklar vad fort dom lär sig dom står som gamla hästar på gången nu, lite protester är det när man ska lyfta hovarna på dom. Ja Gandalf är inte rolig med bakbenen han slår så det är rent sagt farligt men det är ju Global Express stammen så man börjar bli van. 
Livi Oboy e Broadway Hall och Global Express främst på bilden, Gandalf Jaam e Dream Vecation och Global Pixie neranför. 

Ca 8-10 cm is på sjön är det nu så jag hoppas det inte kommer någon snö nu för det ska ju bli kallt till helgen igen. Hade ju varit jäkligt bra om vi kunde köra på isen snart för det är ju härligt. 

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

  • Per Nordström » Kencio gör som pappa!:  ”Ja, kul det här, jag försöker analysera så gott jag kan, men Kencio såg ut att f..”

  • tore fyrand » Veckorapport:  ”Hei Jonas! Jeg har ingen lyd på din rapport fra 17.mars. Jeg bare lurer på om Ca..”

  • Leif gård » Julbord. :  ”Kommer gärna 2 st.”

  • Annika Larsson » Nytt fölsto!:  ”Var med på 60/talet,Fick till. Många fin hästar”

  • Annette Bodin » Patrik Fernlund om Bo Westergård :  ”DOPING = FUSK = AVSTÄNGNING PÅ LIVSTID”

Bloggarkiv

Länkar

-

Etikettmoln