Gnäggande i stallet och lite annat. 

Just nu är det lite gnäggande i stallet då vi håller på att skilja ifrån fölen från mammorna, vi har medvetet låtit fölen gå kvar längre med mammorna som dom gör i naturen helt enkelt. Känns som det är lite mindre dramatiskt för dom nu men skrikande är det ju.

Igår var vi in till kliniken med Eraja Jaam bara för en säkerhet koll på smällen han hade fått på frambenet, vi kollade med ultraljud på senan men allt var bra det syntes ingenting så idag har han tränat för fullt och känns som vanligt jävligt bra... 

Bella Jaam var med in också och hon blev behandlad i sina framknän och får vila till efter nyår. 

Idag fick Arnie Dream och Paleo pride första behandlingen med irap. 

Idag var fredags gänget här en torsdag istället, efter arbete blev det en liten lätt jul lunch skinka sill mm. Vi uppskattar verkligen när "gubbgänget "kommer. 

Ettåringarna kämpar på, plus poäng den här veckan för Inez som jag tycker är spänstigare och väldigt pigg. 
Även Lennart Sjöhammar får plus betyg, det har varit lite svårt att smacka på honom för lite fart då han har varit orolig av sig och har kunnat hitta på något dumt. Men nu är det mycket bättre och han svarar bra när jag begär lite av honom och därmed har han blivit spänstigare och mer klipp i steget. 

Bilden är på Johan och en kompis, dom har varit på Island i några dagar. Kommer säkert en film därifrån om ett tag. 

Imorgon åker vi till Örebro med Global Skipper och Mon Petit Cheval, inga bra lägen med dom men om Skipper travar iväg från femte ska det iallafall vara bra platschans. Får Cheval ett någotsånär lopp så är det även bra platschans den här gången ska han inte sitta fast i rygg på någon häst som är trött efter ett varv iallafall. 

God Jul allihopa. 

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

  • Per Nordström » Kencio gör som pappa!:  ”Ja, kul det här, jag försöker analysera så gott jag kan, men Kencio såg ut att f..”

  • tore fyrand » Veckorapport:  ”Hei Jonas! Jeg har ingen lyd på din rapport fra 17.mars. Jeg bare lurer på om Ca..”

  • Leif gård » Julbord. :  ”Kommer gärna 2 st.”

  • Annika Larsson » Nytt fölsto!:  ”Var med på 60/talet,Fick till. Många fin hästar”

  • Annette Bodin » Patrik Fernlund om Bo Westergård :  ”DOPING = FUSK = AVSTÄNGNING PÅ LIVSTID”

Bloggarkiv

Länkar

-

Etikettmoln