Global Skipper bra som tvåa på bjerke. 

Global Skipper gjorde ett topplopp på bjerke i onsdags. Jag ville verkligen vara med där framme med honom från början så vi körde framåt så gott det gick från ett tråkigt sjunde spår bakom bilen, vi hamnade i tredje spår genom första svängen och kom inte ner utvändigt ledaren förrän efter 700 meter. Han kämpade på hela vägen in till mål som tvåa. Jag är väldigt nöjd med honom och han kändes väldigt fräsch och fin, han får göra en start till innan uppehåll och vinter träning och jag tror den här hästen får ett väldigt bra nästa år...... 

Mon Petit Cheval och Global Skipper kommer att anmälas till Örebro V75 kvällen innan julafton, tror kanske att det blir svårt för Skipper att komma med men vi gör iallafall ett försök. 

Johan åker till Island på söndag och hälsar på en kompis, han har båda kamerorna med sig så det blir nog en film från Island när han kommer hem. 

Categorical och delägare Anette Bodin på bilden. 


​​​​​

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

  • Tommy Ekström » Ensamvandring i Grövelsjöfjällen:  ”Tack för en fin film Johan!”

  • Kurt Björk » Dr Martin skuggar Lie Detector:  ”Bra Jonas ! Fin styrning i debutloppet. Lotsade fint fram honom sista 500. Gick..”

  • Mikael Johansson » Mycket spring i benen!:  ”Hej Jonas Det är fel föl som har spring i benen :) du måste få fart på Nuncio fö..”

  • Per Nordström » Hingstföl:  ”Så fantastiskt, härligt att det gick bra!”

  • Willy Nyström » 1994:  ”SVT morgonstudio hade ett snack med den inför VM förkättade målvakten som bemöt..”

Bloggarkiv

Länkar

-

Etikettmoln