Cheval och lite om veckan. 

Mon Petit Cheval gjorde ett bra lopp på Romme på fredag kväll som tvåa på 1.13,9 och han levererar hela tiden och gör sällan något dåligt lopp. Det blev sent hem eftersom vi var med i nionde loppet så vi var hemma kl 02. Cheval käkade bra när han kom hem och var pigg dagen efter. 
Härligt väder är det och vi har bra gräs kvar på betena både till fölstona och till ettåringarna som tränar samtidigt. 

Efter flera års funderingar och planering om en kräftdamm så grävde vi en ifjol, sen var det en del annat som vi var tvungna att kolla upp så det ska fungera. Men nu i veckan släppte vi i 300 kräftor i dammen så håll tummarna att det funkar. En rolig resa har det varit och jag tror jag har lärt mig en del om kräftor. 
​​​​​ Rolf Frick delägare i Global Skipper och Global on fire var här idag och kollade kräftorna på bilden. 

Vi har i samarbete med Valnevikens stuteri, Somatherm i Arvika och Hästkompaniet i Arvika köpt en filmkamera med hög standard så vi kan filma en del på gården och en del träningspass. Vi kommer att försöka filma en del händelser under veckan och samtidigt prata lite om veckan och om veckan som kommer. Vi kommer att försöka lägga ut filmen på söndagar. 

Imorgon ska Dante Jaam debutera på färjestad, han är en liten myglare i träningen men tror inte han är så pjåkig när han får vara med lite. 
Eraja Jaam ska gå sitt premieloppet. 

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

-

Etikettmoln