Lite om veckans starter. 

Paleo pride var först ut i veckans starter och han vann i Årjäng. Men travet var inte bra på honom och han slet runt svängarna. När vi kollade upp honom i onsdags reagerade han på höger framknä och höger framkota. Förra gången var det vänster framknä. Det blir start om ca två till tre veckor. 

I måndags startade Global Tess på färjestad hon blev störd till galopp efter ca 700 m då det blev stopp framför oss, hon gick bra sedan till en femte plats. Vi ska kolla upp henne på tisdag. 

I torsdags var vi till Åby med Global Skipper och Mon Petit Cheval. Global Skipper gjorde ett topplopp fick gå utan rygg sista 1300m i hårt tempo och tog hela tiden på dom därframe till ett fjärde pris på 1.14,5  2640m. 
​​​​Han kommer att anmälas till färjestad 5 september med spårförbehåll. 

Mon Petit Cheval hade spår 7 bakom bilen vi tog en lugn start och hamnade sist det blev inget tempo i loppet men det gick 1.10 sista 500 självklart gick det inte att ta något i spåren då. Cheval kommer att anmälas till Romme den nionde med spårförbehåll. 

Idag var vi till färjestad på lunch trav med Arnie Dream och Bella Jaam. Arnie Dream är svår från start och slog på en galopp sen gick han väldigt bra som femma. Vi kollar upp honom på tisdag. 

Bella Jaam fick attackera 700 kvar och gick bra till mitten av upploppet då det tog hastigt stopp, men hon klarade femte priset. Jag tror den varma och fuktiga luften ställde till det för hennes känsliga hals det var lite som på bjerke när hon underpresterade. Hon kommer troligtvis att anmälas till färjestad den femte eller kanske Romme den nionde. 

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

  • Tommy Ekström » Rens i kuponghögarna...:  ”Var på plats ,och var nog Årjängstravets gladaste tillsammans med sambon. ”

  • Tommy Ekström » Bilder. :  ”Härlig bild på brukshästen o fölet. Samt även på Janne naturligtvis ”

  • Lena » Radio Moberg. :  ”Jag hatar cliffhangers i Radio Moberg :-) Jag vill veta nu vad det är ni har på ..”

  • Tommy Ekström » Stallrapport :  ”Alltid lika spännande att läsa stallraporterna om stallets hästar!”

  • Willy Nyström » :  ”Harmoni nämns inte så ofta i analyser av idrottares faktorer för framgång. Inte ..”

Bloggarkiv

Länkar

-

Etikettmoln