Ny hemsida. 

Våran nya hemsida är nu klar lite andra saker kommer allt eftersom. Vi har haft mycket bra hjälp av Willy Nyström och hans granne Jimmy som är mycket travintresserad och dom kommer att vara lite support ett tag framöver. 
Jag kommer försöka uppdatera hästarna under stallrapporten.  Varje häst har fått en länk både till st och blodbanken.nu. 
Idag har Leif och Sture varit här och hjälpt till, dom var ner till rakbanan och kollade när Leifs delägda Evita Jaam och Valnes Idolia tränade på rakbanan, och han var nöjd med det han såg. 
På eftermiddagen kom Tommy och grejade med dörren till hästbilen en liten grej som har gått sönder sen svetsade han igen några små hål på vatten tunnan. 
I morse var vi och kollade C.R Bedazzled om hon var dräktig men hon var tom så det är bara att försöka igen. Global mon chichi var också med och eftersom Eraja Jaam går så bra har jag bestämt att betäka henne med Raja Mirchi igen och hon var klar för att semineras. 
Vi har en spännande helg framför oss med två starthästar imorgon på bjerke och en på söndag på bjerke, ni kan läsa mer om dom under stallrapporten. 
Ha en trevlig helg. 

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

  • Tommy Ekström » Rens i kuponghögarna...:  ”Var på plats ,och var nog Årjängstravets gladaste tillsammans med sambon. ”

  • Tommy Ekström » Bilder. :  ”Härlig bild på brukshästen o fölet. Samt även på Janne naturligtvis ”

  • Lena » Radio Moberg. :  ”Jag hatar cliffhangers i Radio Moberg :-) Jag vill veta nu vad det är ni har på ..”

  • Tommy Ekström » Stallrapport :  ”Alltid lika spännande att läsa stallraporterna om stallets hästar!”

  • Willy Nyström » :  ”Harmoni nämns inte så ofta i analyser av idrottares faktorer för framgång. Inte ..”

Bloggarkiv

Länkar

-

Etikettmoln