Ny hemsida. 

Våran nya hemsida är nu klar lite andra saker kommer allt eftersom. Vi har haft mycket bra hjälp av Willy Nyström och hans granne Jimmy som är mycket travintresserad och dom kommer att vara lite support ett tag framöver. 
Jag kommer försöka uppdatera hästarna under stallrapporten.  Varje häst har fått en länk både till st och blodbanken.nu. 
Idag har Leif och Sture varit här och hjälpt till, dom var ner till rakbanan och kollade när Leifs delägda Evita Jaam och Valnes Idolia tränade på rakbanan, och han var nöjd med det han såg. 
På eftermiddagen kom Tommy och grejade med dörren till hästbilen en liten grej som har gått sönder sen svetsade han igen några små hål på vatten tunnan. 
I morse var vi och kollade C.R Bedazzled om hon var dräktig men hon var tom så det är bara att försöka igen. Global mon chichi var också med och eftersom Eraja Jaam går så bra har jag bestämt att betäka henne med Raja Mirchi igen och hon var klar för att semineras. 
Vi har en spännande helg framför oss med två starthästar imorgon på bjerke och en på söndag på bjerke, ni kan läsa mer om dom under stallrapporten. 
Ha en trevlig helg. 

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

  • tore fyrand » Veckorapport:  ”Hei Jonas! Jeg har ingen lyd på din rapport fra 17.mars. Jeg bare lurer på om Ca..”

  • Leif gård » Julbord. :  ”Kommer gärna 2 st.”

  • Annika Larsson » Nytt fölsto!:  ”Var med på 60/talet,Fick till. Många fin hästar”

  • Annette Bodin » Patrik Fernlund om Bo Westergård :  ”DOPING = FUSK = AVSTÄNGNING PÅ LIVSTID”

  • Leif Gård » Veckorapport:  ”Tack för en jättetrevlig hästägarfest,med god mat och blev lite borttrollad.”

Bloggarkiv

Länkar

-

Etikettmoln