Categorical

Kön: Valack
Ålder: 10

loading...

2018 > 05

Vi vattnade banorna igår och samtidigt fick vi hjälp med lite regn så banorna var kanon bra idag. Valnes Idolia och categorical gick tillsammans dom gick först 2 repor på rakbanan efter 1.35 sen fick Catten två i sanden och idolia 4 st. Allt är bra med Categorical inför Årjäng på fredag går han bra där så kanske han startar på Bjerke 10 juni

Läs hela inlägget »

I onsdags var veterinär Nina Lundin på gården och kollade upp några nya plus hade återkontroll på några som hon kollade på för två veckor sedan. 
Categorical var helt bra i sitt vänstra framknä nu och han har tränat lite lättare i en vecka men idag fick han en hårdare pass. Efter en ordentlig värmning blev det 4 repor på rakbanan mellan 26-30 sen 4 intervaller i sanden utan vila imellan. Han känns kanon bra och anmäls till Årjäng 1/6 med några spårförbehåll. 

Läs hela inlägget »

Categorical startade i måndags på färjestad. Han är lite stänkrädd när han går bakom hästar och när det går så fort sista biten så är det svårt att få fart på honom jag var annars ganska nöjd med honom. Vi kollade upp honom under veckan och han reagerade lite på vänster framknä och kota så han blev behandlad där startar i månads skiftet maj /juni. 

Läs hela inlägget »

Categorical startar på färjestad på måndag från spår ett bakom bilen.

Läs hela inlägget »