Mon Petit Cheval slutar.

Mon Petit Cheval har gjort sin sista start och kommer att bli pensionär här hemma på gården. 

Cheval föddes 22 juni 2007 på valnevikens stuteri och kom till mig när han var frånskild från sin mamma vid 6 månaders ålder och då köpte jag honom i ett paket tillsammans med tre andra föl. Sålde 20% i honom ganska snabbt och efterhand 40% till, sen har jag ägt 40% i honom hela tiden. 

Mon Petit Cheval var och är en fantastisk individ som betytt väldigt mycket för mig resultat mässigt men även som individ då han var en otrolig löphäst startsnabb,lättplaserad pullade alldrig efter att man körde från start. När han kände att han var i form och kände att han kunde ta dom till slut gav han sig alldrig men när han kände att han inte rådde på dom då gav han upp....
Sen har han hjälpt mig när jag har gjort mina dåliga affärer...!!

Cheval gjorde 103 starter 18 -12-8 vilket ger en segerprocent på 17 och platsprocent på37.  Han tjänade 1 030 000kr vilket ger 10 000kr per start. 
När han vann bakvarvs loppet i Åmål från sista ekipage när vi svängde in på Åmåls korta upplopp är ett fantastiskt minne. Även årsdebuten 2016 när han slog mycket bra hästar på 1.11,7 med tussarna kvar samt ett ramlopp V75 helgen i Årjäng 2014 var en höjdare. 
Han kommer att få leva ett härligt pensionärs liv här på gården men han kommer att få köra gubbar och damer när dom vill köra häst och känna på hur fantastiskt fin han är. 

Jag är evigt tacksam att jag har fått tävlat och tränat en sån underbar HÄST och kompis.