Lite blandat

I torsdags var Göran Karlsson här och chipmärkte fölungarna och tog hårprov på dom så dom har koll på att det är rätt häst. 

I onsdags var veterinär Nina Lundin här och kollade upp några hästar efter deras säsong och inför deras vinterträning. 
Dante Jaam var det återkoll på och han hade svarat bra på behandlingen, han var ok nu. 

Mon petit Cheval blev behandlad i sina framknän. 

Eraja Jaam reagera lite i sina framknän och vänster framkota. 

Categorical visade inga reaktioner. 

Arnie Dream var halt vänster fram utan böjprov, jag kommer att ringa delägarna angående framtiden för Arnie. 

Även veterinär Ellen lillegård var här under veckan och jobba med chiropraktik på hästarna och några kollades i tänderna. 

I fredags var det dags att öppna champagne och fira Mon petit Cheval inträde i miljon klubben. Janne, Sture och Leif kom och Janne hade champagne från Frankrike med sig. Först var det bastu sen öppna vi champagne tillsammans med huvudpersonen Cheval han fick moroter. Sedan blev en mycket god middag med en hel del vin... Det blev en mycket trevlig kväll men det kändes dagen efter att det hade varit väldigt roligt . 

Idag var Annette och Hans Bodin här och hälsade på sina delägda hästar categorical, Evita Jaam, Hickory Jaam och Global Villy sedan fikade och prata lite om året och framtiden. 

Har fått rapport om att paleo pride är i full träning igen hos Fleming. 

Imorgon startar Global Tess och Global skipper på färjestad. Det blir inga ändringar på dom, känns som Global Tess är lite bortglömd i tipsena hon har suttit fast två gånger på raken så hennes självförtroende är bra nu. Global skipper har fått ett hopplöst läge med spår 12 bakom bilen vi får hoppas på överpace där framme, båda hästarna känns iallafall bra i träningen.