Mon Petit Cheval är nu miljonär

Igår på Eskilstuna klev Mon petit Cheval över miljonen i insprungna pengar som tvåa efter ett bra lopp. 
Jag köpte den här grabben som föl precis när han hade blivit avvänd från sin mamma. Det är en häst som ligger mig väldigt varmt om hjärtat dels för att han är en helt otrolig häst att jobba med alltid positiv och glad och gillar att träna. Ibland kallar vi honom för Skalman som har mat och sov klocka, iallafall när det gäller att sova och vila för på eftermiddagen slår det nästan aldrig fel utan han tar en tupplur. 
Han har även hjälpt mig att utveckla verksamheten både ekonomiskt och ett ansikte utåt då vi tillsammans har vunnit 18 lopp. 
Dessutom har jag köpt hans mamma C. R Bedazzled och hon är ju ett mycket bra fölsto Plus att hon har väldigt bra amerikansk stam som gör att hennes sto avkommor som vi bara säljer tävlingsrätten i så dom blir kvar som fölston på gården. 
C. R Bedazzled avkommor förutom Cheval är. 
Bedas Chip 500 000. 
Story on line 300 000. 
Bella Jaam 220 000 som nu är dräktig med topp hingsten S. J's caviar. 
Evita Jaam 3år som skadade sig allvarligt i hagen i somras men kommer att starta till våren och hon är dessutom e S. J's caviar och kommer att vara kvar som fölsto på gården. 
Dessutom fick C. R Bedazzled ett mycket intressant hingst föl i år e Prodigious som vi har döpt till Harry Jaam.. 
Mon petit Cheval är nu 10 år men jag hoppas att han kommer att tävla på samma nivå i två säsonger till, eventuellt kommer vi att prova monte för att få lite mer lopp för honom.

​​​​​​Vi håller på att vänja av Global Express föl e Broadway Hall och även Global Mon Chichi föl e Raja Mirchi så det har varit lite gnäggande i stallet sista veckan men nu har det lugnat ner sig och mammorna har fått gått ut själva till lösdriften. 
C. R BEDAZZLED FÖL är lite senare fött så honom ska vi börja vänja av i slutet av veckan. 

Bilden är på Mon petit Cheval. 

Det finns nu lite ny info om varje häst på fliken stallrapport längst upp på hemsidan.