Hickory Jaam

Kön: Valack
Ålder: 7

loading...

2020

Hickory Jaam är jag väldigt nöjd med i träningen och han har också gått upp något kilo och det är bra för jag vill gärna ha honom lite rundare än vad han har varit. Han kommer att anmälas till färjestad 14 december.

Läs hela inlägget »

Hickory Jaam var lugn och fin när vi var in till färjestad i onsdags och testade att vara med bakom bilen. Vi får hoppas att han sköter sig bakom bilen på tisdag där han har fått spår 4 bakom bilen.

Läs hela inlägget »

Hickory Jaam och Harry Jaam var in till färjestad i onsdags och gick banjobb. Båda skötte sig bra, Harry gick nu med öppet huvudlag och funka bra med det även om han var lite trög.

Hickory var kanon fin, vi körde 1.23 full väg med dom jag ville inte köra fortare eftersom det var första gången i lite snabbare tempo för Harry.
Hickory startar på lördag på färjestad.

Läs hela inlägget »

Hickory Jaam är igång och tränar och det är inga problem med griffelbenet ökar träningen successivt.

Läs hela inlägget »

Hickory Jaam var till kliniken Idag och röntga om griffelbenet och det har läkt bra, inte utläckt än men vi kan börja träna lite försiktigt nu.

Läs hela inlägget »

Hickory Jaam har tyvärr fått en spark i hagen och det blev en liten spricka i griffelbens huvudet. Han måste ta det lugnt 6-8 veckor men det är ingen fara utan han kommer att bli helt bra av det. Vi ska röntga det om 6 veckor.

Läs hela inlägget »

Hickory Jaam och Kocsis Boko ska också med in för banjobb på färjestad imorgon.

Läs hela inlägget »

Hickory Jaam tränade ganska tufft i tisdags och han svarar väldigt bra på det nu, i fredags fick han tryckvagns intervaller i backarna i skogen.

Läs hela inlägget »

Dagens träning, som var mycket bra.
Hickory Jaam och Harry Jaam värmdes 4 km i skogen. 4×2,5min med 175-190 i puls. Sen 2×36,34 på rakbanan. Sist 2×sanden. Båda var bra.

Läs hela inlägget »

Longering för Global Villy, Kocsis Boko, DR Martin och Hickory Jaam.
Imorgon blir det verkligen full fart.

Hickory Jaam är pigg och glad i träning och vi nöter på under vintern.

Läs hela inlägget »

Harry Jaam och Hickory Jaam 3×1500m sen 5 st i backen.

Läs hela inlägget »