Mon Petit Cheval

Kön: Valack
Ålder: 16

loading...

2018

Mon Petit Cheval tränar bra nu men jag har inte hittat något lopp till honom än. 

Läs hela inlägget »

Alla hästar gick 7km i skogen. Eraja Jaam och Mon Petit Cheval 2e 35,24 sen 6i sanden. 

Läs hela inlägget »

Global Tess, Global Skipper och Mon Petit Cheval gick 1e 35 och 1e 22 på rakbanan efter det fick dom 6 intervaller i sanden och dom var helfina alla tre.
Tess kommer att anmälas till Bjerke 17 eftersom hon blev struken pga spårförbehåll på Åby. 
Global Skipper kommer att anmälas till till Romme 12okt. 
Cheval inget bestämt än. 

Läs hela inlägget »

Mon Petit Cheval tränar bra och startar om ca tre veckor. 

Läs hela inlägget »

Mon Petit Cheval kommer att anmälas till färjestad 30/6 med spårförbehåll. 

Läs hela inlägget »

Mon Petit Cheval hamnade bland dom sista från sitt dåliga läge han gick bra till slut men tyvärr hoppa han när jag fick flytta honom i sidled sista biten han känns annars som han är på gång nu tycker jag det är mer drag i honom. 

Läs hela inlägget »

Eraja Jaam och Mon Petit Cheval gick även dom 6 repor i sanden. Både Eraja och Cheval startar på måndag på färjestad. 

Läs hela inlägget »

Mon Petit Cheval blev behandlad i vänster framknä i onsdags men det var bara en liten reaktion, 11 juni på färjestad kommer han att anmälas till. 

Läs hela inlägget »

I tisdags startade Cheval på Axevalla 1640m voltstart med bara 5 hästar med. Alla låg på en rad vi i fjärde inner och första varvet gick på 22,5. Så det blev 09 sista fem hundra, Cheval gick bra till slut och behöll sin fjärde plats och tog på dom över upploppet och jag tycker det var mer drag i honom nu. 

Läs hela inlägget »

Mon Petit Cheval är som vanligt pigg och glad i träningen. Han startar på Axevalla på tisdag 1640m volt med bara fem hästar med och tyvärr fick han sämsta spåret 4.

Läs hela inlägget »

Global Tess skulle ha startat men jag hade spårförbehåll och hon gick ur loppet pga det samma sak med Mon petit Cheval. Dom startar så fort jag hittar bra lopp för dom. 

Läs hela inlägget »

Förra veckan var vi in till färjestad med Mon petit Cheval och Evita Jaam. Cheval testade vi att rida ett monte jobb med men han blev ordentligt rullig på slutet så vi måste rida fler jobb på banan med honom så det får ta lite tid och vi får lägga upp det på lång sikt. Han startar på Örebro nu på söndag. 

Läs hela inlägget »

Mon Petit Cheval har tagit det lugnt sen sista starten men är nu igång och tränar igen. Vi kommer att testa honom för mont'e i början av april. Troligtvis kommer han att anmälas till Årjäng 15 april. 

Läs hela inlägget »

På torsdag har vi årets första start Mon Petit Cheval startar på åby från spår 3 bakom bilen. Han är 11 år nu men herregud vad fin han var på sjö isen igår lördag...... ☺️ ☺️ 

Läs hela inlägget »

Nu tar vi dom äldre hästarna. Januari månad har inte varit det lättaste att träna då det har varit jäkligt växlande väder. Vi får improvisera dag för dag, skritt i tryckvagnen ena dagen sen intervaller i skogen eller backen där det är snö och is att köra på men det har fungerat rätt bra ändå tycker jag. Hoppas nu kylan håller i sig för då kan vi snart börja köra på sjön och det är ju härligt både för hästarna och folket. 

Mon petit Cheval är det full fart på och han startar troligtvis i slutet av februari. 

Läs hela inlägget »