Gandalf Jaam

Kön: Valack
Ålder: 8

loading...

2018

I torsdag var vi in till Årjäng med Gandalf Jaam och Livi Oboy båda skötte sig utmärkt på 1,30 med 23 sista 500.
Även Margaretasjöhammar och Roald A Boko var med, Maggan skötte sig bra kanske lite trög på 1,30. Roald är bättre nu hemma men på banan var det mycket annat å kolla på så det var svårt att få honom att ta i. 

Läs hela inlägget »

Alla hästarna värmdes 7km i skogen. Gandalf Jaam och Livi Oboy fick 4 mellan 35-40 sen 2 i sanden. 

Läs hela inlägget »

Alla hästarna värmdes 7km i skogen och fick springa på lite i uppförslutningarna därefter fick dom träna på rakbanan och sandbanan. 

Gandalf Jaam och Cobbys Nana ska gå premielopp respektive kvallopp på söndag så dom fick bara 1 intervall på rakbanan efter 1,35 .

Läs hela inlägget »

Gandalf Jaam går premielopp på Årjäng nu på söndag. 

Läs hela inlägget »

Livi Oboy och Gandalf Jaam 5 mellan 1.40-1.45. Gandalf är över hela banan och skyggar för allt möjligt men han bara travar Oboy är lite orolig när gandalf vijlar och far men båda är jäkligt bra. 

Läs hela inlägget »

Gandalf Jaam stark, snabb, full i fan och så jävla härlig... ☺️ 

Läs hela inlägget »

Vi börjar med två åringarna som nu körs 8-10 km i skogen, vi lägger in kortare fart ökningar i både backar och raksträckor. Vi kollar av med pulsmätare ibland och dom brukar i snitt komma upp i 190-200 i dom kortare ruscharna. 

Gandalf Jaam har en härlig inställning till träningen och på livet i allmänhet. Både jag och Thomas så att man blir glad när man kör honom han är så jäkla positiv dessutom är det en jäkla gång och fysik i honom. 

Läs hela inlägget »