Dåligt, bra och återhämtning

Det blev ingen bra dag i måndags på färjestad. Global skipper galopperade från start och trampade sig vid hoven då det tar väl ett par veckor så blir det bra. Det har krånglat med hans framknä i år, så jag vill gå in och rensa knäna på honom nu efter nyår tycker att han är såpass bra den här hästen så det är värt att ge honom den chansen. Till våren är jag även sugen på att prova honom i monte då jag tror han skulle passa väldigt bra där om han accepterar det. 

Global Tess var jag orolig för spår 4 i volten och hon klarade inte det utan det blev galopp direkt. Hon kommer att kollas upp sedan får hon vila några veckor innan vi sätter igång och tränar under vintern. 

Vi kommer inte att starta några hästar nu under januari och februari, dom får nu återhämta sig ett tag innan vi sätter igång vinter träningen. Vi börjar starta igen i slutet av mars och hoppas att vintern blir bra då kommer vi laddade........ ☺️ ☺️ 

Idag kom boknings kontraktet på Raja Mirchi, det blir Global Mon Chichi som kommer att betäckas med honom. Hoppas det blir en syster till Eraja Jaam, som i framtiden kommer att bli ett mycket intressant fölsto... ☺️ 

Janne och Sture på väg in i bastun i fredags. 

Alla ettåringar tränar verkligen bra och det känns som vi ligger väldigt bra på det i år. 
Thomas barrehed var här och jobbade idag och han var ju även här ifjol vinter och han tyckte att dom är mycket längre komna i år än ifjol, visserligen var det några ifjol som var lite krångliga som vi behövde ta det försiktigt med.