Great Skills

Oak’s närmar sig. Igår kväll gick grovgallringen av de 3-åriga tjejerna och där drog obesegrade Great Skills fram obesegrade Senorita Tokio till en till seger!!!

Se loppet här.

Nedrans men vi får spotta i aluminiumskorna till finalen.  
 
Good Vibes
 
En annan som jag följer är Good Vibes. Hon fick efter en resa i dödens se sig passerad strax före mål. Nedrans, nedrans!!

Se loppet här.

Varför dödens?
 

Anar att våra travare eller deras kuskar sett för mycket på Jorma med Calgary Games i Derbyt. Är du obesegrad eller kör du en obesegrad häst, ta dödens så håller du sviten intakt!

Nästa steg mot evig ära

Nu har ägarna till de utvalda några nätter med badkarssimuleringar framför sig. De onda makterna lurar i Bällstaån redo att dyka upp ända in på mållinjen. Men är jag inte överdrivet negativ nu? För att få en realistisk värdering, ta hjälp av statistik! Och med den objektiva erfarenheten slutar alla med seger! Alla tänkbara hinder analyseras i detalj och avfärdas till slut i den väl avvägda avgörande bedömningen. ’Allt kan bevisas med statistik’ viskar slaven på triumfvagnen.
 
Det finns dock exempel när slaven vänligt men bestämt avvisas från triumfvagnen. Länk till Del 4 – Pebbly :
 
Fr.o.m. Oaks
Kriteriet och Oaks körs traditionellt första söndagen i oktober på Solvalla. Kvalificeringsloppen körs onsdagen en och en halv vecka innan.
T.o.m. På E-läktaren står jag som förstenad till Anders och Bosse galopperar ner och skakar liv i mig. Mirakel kan ske! Inte att Pebbly vann men från att ha legat inlåst som nia halvvarvet kvar!

 
Willy Nyström