Villy, Gandalf, Evita och lite dräktiga ston och vetrinär. 

I fredags startade Global Villy och Gandalf Jaam på Årjäng. Villy var väldigt stressad och nervös hela kvällen så han kunde inte göra sig rättvisa. Han var orolig före i stallet och blev väldigt spänd i loppet vilket gjorde att jag även körde lite passivt med honom men han tog sig samman på slutet och blev fyra. 
Vi kollade upp honom idag och han reagerade väldigt lite i vänster framknä men blev iallafall behandlad där han startar om två veckor. 

Gandalf gjorde ett bra lopp som tvåa, han var lugn och fin i stallet men blir lite het på banan än så länge men han kommer att lära sig. Han känns väldigt bra och jag gillar honom jäkligt mycket. Han kommer att anmälas till Åby nästa torsdag med spårförbehåll allternativt färjestad. 

I lördags startade Evita Jaam från spår fem och det blev absolut ingen bra start då fyran var krånglig i volten sen är hon inte lätt själv heller från snäva spår. Hon gick helt ok annars  även om loppet blev helt omöjligt för oss och hon kändes bra. Vi kollade upp henne idag för säkerhets skull och hon hade bara en liten reaktion i höger framknä och blev behandlad där hon startar om två veckor. 
Idag blev C.R Bedazzled och Global Express konstaterade dräktiga med Broadway Hall. 

På onsdag ska vi till Bjerke med Global Skipper vi fick spår 10 bakom bilen. 

Livi Oboy kommer att anmälas till färjestad till nästa måndag med lite spårförbehåll i ett vanligt lopp även för äldre hästar för att få ett lopp i kroppen till ett mycket passande lopp på färjestad 5/8 för treåringar med 50 000kr i första pris. 

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

  • tore fyrand » Veckorapport:  ”Hei Jonas! Jeg har ingen lyd på din rapport fra 17.mars. Jeg bare lurer på om Ca..”

  • Leif gård » Julbord. :  ”Kommer gärna 2 st.”

  • Annika Larsson » Nytt fölsto!:  ”Var med på 60/talet,Fick till. Många fin hästar”

  • Annette Bodin » Patrik Fernlund om Bo Westergård :  ”DOPING = FUSK = AVSTÄNGNING PÅ LIVSTID”

  • Leif Gård » Veckorapport:  ”Tack för en jättetrevlig hästägarfest,med god mat och blev lite borttrollad.”

Bloggarkiv

Länkar

-

Etikettmoln