Våren närmar sig. 

Vi har haft en ganska bra träningsvinter med bla sjöis att träna på, dom sista två veckorna har vi mest fått tränat i backen som torkar upp fort. Rakbanan och sandbanan är klar för träning på fredag imorgon kommer det att köras på nytt material på rakbanan. Kanter mm kommer även att hyvlas rätt. Det kommer att bli perfekt för oss att vi nu har rakbanan och sandbanan att träna på sista månaden innan dom ska börja starta. 

På lördag är det meningen att Margaretasjöhammar, Global Villy, Livi Oboy och Gandalf Jaam ska in till färjestad för banjobb. 

Valnes Idolia hade förmaks flimmer, dom har beställt medicin till henne och kommer det senast imorgon så kommer hon att stå med dropp på fredag och förhoppningsvis hoppar hjärtat rätt under dagen. 
Global Tess kollades upp förra veckan och hon reagerade lite i vänster framknä men även lite i höger framknä. Hon får börja longering i slutet av veckan. 

Bilden är på från vänster Livi Oboy 3 år e Broadway Hall och grabben till höger är Gandalf Jaam 3 år e Dream Vecation. Dom här två är jag riktigt nöjd med. 

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

  • tore fyrand » Veckorapport:  ”Hei Jonas! Jeg har ingen lyd på din rapport fra 17.mars. Jeg bare lurer på om Ca..”

  • Leif gård » Julbord. :  ”Kommer gärna 2 st.”

  • Annika Larsson » Nytt fölsto!:  ”Var med på 60/talet,Fick till. Många fin hästar”

  • Annette Bodin » Patrik Fernlund om Bo Westergård :  ”DOPING = FUSK = AVSTÄNGNING PÅ LIVSTID”

  • Leif Gård » Veckorapport:  ”Tack för en jättetrevlig hästägarfest,med god mat och blev lite borttrollad.”

Bloggarkiv

Länkar

-

Etikettmoln