Kick Off och lite annat. 

Det har varit lite dåligt med uppdatering på hemsidan från mig ett tag men det har varit jäkligt mycket på slutet. Nu är alla ettåringar i vagn dom första sju kom ju i vagn i början av september och nu är även alla ZET hästarna som kom lite senare i vagn och tränar i skogen. Det är ett roligt jobb med unghästar men det tar tid speciellt i början, det har gått fantastiskt bra med allihopa. 
Det har däremot varit lite problem med dom nya ligghallarna som ska monteras upp och det är inte klart ännu så idag fick vi köra bort Fölstona med föl till Bengt Wall på Valnevikens Stuteri, skönt med Bengt som ställer upp även om jag vet att har väldigt mycket att göra nu bla håller han på och sätter upp en maskin Hall på gården. 

Igår hade vi en kick Off för köparna till våran Livi Oboy där bla 7 st Ica handlare i Värmland har köpt in sig i. Vi började med en genomgång av hästarna i stallet sen kaffe och presentation av mig och alla delägare. Sen fick dom prova på att köra häst i dubbelsulky på rakbanan vilket var väldigt uppskattat. Sen visade vi lite olika hästskor och utrustning och förklara lite runt omkring det. Sen var det dags för en gemensam V75 system och middag i puben ovanför stallet. Älg och dovhjort gryta blev det och pannacota. 

Det finns en allmän genomgång av hästarna under fliken stallrapport på hemsidan. 

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

  • tore fyrand » Veckorapport:  ”Hei Jonas! Jeg har ingen lyd på din rapport fra 17.mars. Jeg bare lurer på om Ca..”

  • Leif gård » Julbord. :  ”Kommer gärna 2 st.”

  • Annika Larsson » Nytt fölsto!:  ”Var med på 60/talet,Fick till. Många fin hästar”

  • Annette Bodin » Patrik Fernlund om Bo Westergård :  ”DOPING = FUSK = AVSTÄNGNING PÅ LIVSTID”

  • Leif Gård » Veckorapport:  ”Tack för en jättetrevlig hästägarfest,med god mat och blev lite borttrollad.”

Bloggarkiv

Länkar

-

Etikettmoln